Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου Μάρκο

Ανήμερα της εορτής του Αγ. Μάρκου ο υποψήφιος βουλευτής της “Κοινωνικής Συμφωνίας” Σταύρος Καραβασίλης  παρευρέθηκε στην τελετή εορτασμού του Αγίου στο Βροντάδο της Χίου.
Στη συνέχεια ευχήθηκε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου κ.Μάρκο για την ονομαστική του εορτή. Είχε την ευκαιρία να συζητήσουν ως συνάδελφοι εκπαιδευτικοί για αρκετή ώρα κοινωνικά θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, διαπιστώνοντας σύμπτωση απόψεων.
Μεγάλη έμφαση δόθηκε στη συζήτηση τους για την προσπάθεια που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Χίου στα πλαίσια της οργάνωσης και της παροχής συσσιτίων στους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση.
Ο υποψήφιος βουλευτής εξέφρασε στον Σεβασμιώτατο την αγωνία του για την επιπτώσεις της δύσκολης συγκυρίας που βιώνουν οι συμπατριώτες μας και την ανάγκη για αλληλεγγύη και στήριξη των αδυνάτων που συνεχώς αυξάνονται.
Ο υποψήφιος βουλευτής της “Κοινωνικής Συμφωνίας” Σταύρος Καραβασίλης ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελεί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτη Χίου κ.Μάρκος, σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες για το ελληνικό λαό και του εκδήλωσε τη συμπαράστασή του.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.