Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ανταπόκριση φίλου που παρευρέθη στην συγκέντρωση του Ευαγγέλου Βενιζέλου στην Κρήτη [Βούλιαξε ἡ Κρήτη...χαχαχαχαχαχαχαχαχχα]


Ήταν ένα στάδιό μισογεμάτο (δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν συγκέντρωση από ολόκληρη την Κρήτη) .
Διέκρινα πολλά στελέχη από Χανιά, Λασίθι, Ρέθυμνο. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, ήταν η απουσία της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, αλήθεια γιατί ;Ενα μούδιασμα πλανιόταν στην ατμοσφαίρα απο την αρχή της άνευρης ομιλίας του κ. Βενιζέλου που μάταια και χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία πάσχιζε να τονώσει το ηθικό των λίγων (γνώμη μου κάτω από 1000 άτομα), νυσταγμένων οπαδών.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός οτι έδωσαν το παρών πολλά άτομα (πλειοψηφία), κάποιας ηλικίας. Μια συγκέντρωση που σε τίποτα δεν θύμιζε καμιά απο της συγκεντρώσεις του παρελθόντος που έκανε το ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο. ...
Αυτό πρέπει να το κατάλαβε ο Ε. Βενιζέλος και μη έχοντας τίποτε το ουσιώδες να πει βιαζόταν να κλείσει την ομιλία του , αφού οι περισσότεροι είχαν χάσει το ενδιαφέρων τους (ελάχιστα και άτονα χειροκροτήματα).
Αυτή ήταν μια συγκέντρωση που θα θέλουν σίγουρα να ξεχάσουν γρήγορα στο ΠΑΣΟΚ. Πάντως εάν η συγκέντρωση μετατραπεί σε ψήφους.... Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά για το κόμμα του μνημονίου!

Αδιάψευστος μαρτυράς για του λογού το αληθές, οι φωτογραφίες που ακολουθούν! 


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.