Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Η γυναίκα που θέλει να αποτελειώσει τον γερμανικό λαό ...

είναι η κυρία Άνγκελα Μέρκελ και ο παρατρεχάμενός της Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε (στην Ελλάδα αντίστοιχα ο Geoffrey Παπανδρέου και ο Λουκάς Παπαδήμος), που έχουν παραδώσει τις χώρες τους σε μια μυστική εταιρία, η οποία έχει αναλάβει το νομισματικό και χρηματοπιστωτικό δίκαιο στην Ενωμένη Ευρώπη

Originaltitel:
Die Frau, die dem deutschen Volk den Rest geben will …Ein Geheimbund hat das Geld- und Finanzrecht in der BRD übernommen

Πρόλογος του Εμμανουήλ Σαρίδη

Δημοσιεύω, σε δική μου μετάφραση, μια ανάλυση για την Γερμανία της κυρίας Μερκελ. Διάλεξα το άρθρο αυτό για δύο σημαντικούς λόγους:

Πρώτα, γιατί η κατάσταση στην Γερμανία δεν διαφέρει γενικά σε τίποτε απο την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα: Τόσο η Μερκελ και ο Σόϊμπλε στη Γερμανία, όσο και ο Geoffrey Παπανδρέου και ο Λουκάς Παπαδήμος στην Ελλάδα, είναι ατομα που διάλεξε ο Ηγεμόνας (α) για να του κάνουν τη δουλεία του, ασχέτως αν αυτοί νομίζουν, κυρίως λόγω πνευματικής ανεπάρκειας, ότι αγωνίζονται για τον τόπο τους. Εκτός αυτού: Άτομα που καταλαμβάνουν στο σύστημα του Ηγεμόνα ανώτατες θέσεις, ήταν, πολύ πρίν φτάσουν εκεί, σε άλλες (μυστικές) υπηρεσίες του και μπορούν έτσι να εκβιάζονται.

Πρίν λίγες μέρες ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος προκήρυξε σε μια ομιλία του τις βουλευτικές εκλογές λέγοντας, ότι η κυβέρνησή του είχε να επιτελέσει σε περιορισμένο χρονικό διάστημα ένα συγκεκριμένο και δύσκολο έργο, το οποίο «φέραμε σε πέρας με επιτυχία», και ότι η προσεχής κυβέρνηση θα ασχοληθεί «πρώτον, με την εξυγίανση του κράτους και τη διασφάλιση δημοσιονομικής σταθερότητας» και «δεύτερον, με την αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας». Είπε ακόμη, ότι η «η επίτευξη αυτών των σκοπών αποτελεί προϋπόθεση για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία». ...

Κύριε Παπαδήμο, λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά αυτά που λέτε δεν είναι πραγματοποιήσιμα. Και επειδή είστε και ένας άνθρωπος που διετέλεσε σε άλλες ανώτατες υπηρεσίες του Ηγεμόνα και θα γνωρίζετε, μέσες-άκρες, τα μελλοντικά σχέδια του σε ότι αφορά την Ευρώπη, αυτά που είπατε είναι προφανώς ψέματα.

Το γιατί, θα το δείτε, αγαπητοί αναγνώστες και αγαπητές αναγνώστριες του berlin-athen.eu διαβάζοντας το άρθρο που ακολουθεί. Δεν έχετε, παρα εκεί που αναφέρεται η Μερκελ να βάλετε τον Geoffrey και επίσης να αντικαταστήσετε τον Σόϊμοπλε με τον Παπαδήμο. Θα εκπλαγείτε.

Ο δεύτερος λόγος είναι η λανθασμένη εντύπωση που επικρατεί στην Ελλάδα, ότι για τα δεινά της πατριδας μας ευθύνεται η Γερμανία, πολλές φορές και η Μέρκελ προσωπικά (ναζήδες, κατακτητές κ.α.π.). Οι κατηγορίες αυτές των συμπατριωτών μας εναντίον της Γερμανίας δεν ευσταθουν, διότι τα οικονομικά οφέλη της στις εν γένει συναλλαγές της με την Ελλάδα μονο κατα τα φαινόμενα τα έχει η Γερμανία, στην πραγματικότητα πάνε όλα στα ληστρικά ταμεία του Ηγεμόνα, που βρίσκονται στην Wall Street και την City of London. Η Γερμανία μόνο γερμανική δεν είναι, βιομηχανία, εμπόριο, τέχνη, επιστήμη, όλα, μα όλα ανήκουν στον Ηγεμονα. Είναι λοιπόν σφάλμα να κατηγορούμε την Γερμανία, γιατί έτσι παραβλέπουμε κυρίως τον πραγματικό εγκληματία, αυτόν που επιμελώς κρύβεται απο πίσω της, προβάλλοντας την επιδεικτικά σαν σκιάχτρο για να παραπλανα τον κόσμο.   

Διαβάστε λοιπόν, παρακαλώ προσεκτικά, την ανάλυση που ακολουθεί διότι αυτά που συμβαίνουν στην Γερμανία συμβαίνουν, τα ίδια, και στην Ελλάδα. Είναι μερος του σχεδιίου του Ηγεμόνα για την παγκοσμιοποίηση που προωθεί.  

Και επειδή μόνο αναλύσεις χωρίς λύσεις δεν είναι και τόσο αποδοτικές, ιδού μερικές προϋποθέσεις για την εξυγίανση της ελληνικής οικονομίας αλλα και της Ελλάδος, που υποστηρίζει το ΕΠΑΜ (Καζακης, που πρέπει να συνεργαστεί με άλλους αντιμνημονιακούς, βλέπε και τις εκκλησεις για συνεργασία που κάνει ο Νίκος Γεωργαντζάς και δημοσιεύω στην ιστοσελίδα μου):

1) Εξω απο την Ε.Ε. και το ευρω (άρα και εξοδος απο ΔΝΤ, μνημονια, και δανειακη συμβαση).
2) Κρατικοποιηση ΟΤΕ, ΟΣΕ, Ελευθέριος Βενιζελος, Ολυμπιακη, διόδια, λιμανια κ.τ.λ.
3) Διαγραφη ολου του χρεους της Ελλαδος ως παράνομου και δολίου
4) Αποπληρωμη των ζημιων που μας εκανε η Γερμανια στον Β’ Παγκοσμιο πολεμο.
5) Εξορυξη πετρελαιου, φυσικου αεριου, χρυσου κ.τ.λ. απο το δημόσιο
6) Συνεργασία και εμποριο με χωρες οπως η Ρωσια, το Ιραν, η Κινα κ.τ.λ.
7) Δυναμική ανάπτυξη της γεωργιας
8) Αναπτυξη της ναυτιλίας και των ναυπηγείων
  
Η γυναίκα που θέλει να αποτελειώσει τον γερμανικό λαό ...

Επανειλημμένα έχουμε αποδείξει εμπεριστατωμένα, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε μόνο για τη "μυστική παγκόσμια κυβέρνηση" (της Park Avenue και του USrael) (β), για να μπορεί να ληστέψει μια ολόκληρη ήπειρο με τη μία.
  
Αλλά αυτό που είναι δύσκολα να συλλάβει ο εγκέφαλος του γκόι είναι το γεγονός, ότι η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο υπηρέτης της στην αναπηρική καρέκλα μας έχουν πουλήσει σε μια συμμορία απο απάνθρωπες ύαινες του χρήματος, η οποία τις μελλοντικές γενιές των Γερμανώς προβλέπει μόνο το θάνατο και τη δυστυχία.

Παρακαλώ μην πιστεύετε, ότι η άποψη αυτή είναι υπερβολική. Η ΟΔΓ έχει εγγυηθεί με τα λεγόμενα πακέτα διάσωσης του ευρώ και των τραπεζών στα κρυφά ήδη τώρα τριψήφια ποσά τρισεκατομμυρίων - όπως λέει ο Peter Gauweiler του κόμματος CSU (αναφερθήκαμε ήδη γι' αυτό). Αυτά τα αδιανόητα σε μέγεθος ποσά θα νόμιζε κανείς ότι αρκούν και ότι δεν χρειάζονται πλέον επιπρόσθετες εγγυήσεις γι΄αυτό τον φόρο υποτελείας. Όμως δεν είναι έτσι, γιατί η απληστία δεν έχει όρια. Εκτός αυτού η Park Avenue/το Council on Foreign Relations (CFR) ζητά να αναγνωρισθούν όλα τα επι μέρους τμήματα της παγκόσμιας απάτης που διαπράττει βάσει του διεθνούς δικαίου και να τις αναγνωρισθεί η κυρίαρχη πρόσβαση, από τη Νέα Υόρκη, στα δημόσια οικονομικά της ΟΔΓ.

Πώς θα γίνει αυτό; Αυτή την τελειωτική καταστροφή του γερμανικού λαού η κυρία Μέρκελ (η «κόρη του Σατανά», όπως ονομάζεται στις μυστικές εταιρίες) θέλει να την κάνει, μέσω της νεας Συνθήκης ESM (Συνθήκη για τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας), μη αναστρέψιμη. Θα καθορισθεί σε μια νομικά δεσμευτική σύμβαση, η οποία θα επιτρέπει στην "Park Avenue" να αντλεί κατά βούληση οιαδήποτε ποσά επιθυμεί απο τα δημόσια οικονομικά της ΟΔΓ και επίσης να επιβάλει στους Γερμανούς φορτία νέων τρισεκατομμυρίων νέων χρεών. Το λόμπι έχει έτσι επαναφέρει επίσημα την κατάσταση που επικρατούσε το 1945 (το αρχείο της καγκελαρίας εξακολουθεί ούτως ή άλλως να ισχύει), όταν η ηττηθείσα Γερμανία ελέγχονταν απο το Allied Control Council (το Συμβούλιο Ελέγχου των Συμμάχων) [1]: "Όταν εκατασταθεί το σχέδιο διάσωσης ESM, θα έχει μέσω του Συμβουλίου των Κυβερνητών πρόσβαση στα γερμανικα δημόσια οικονομικά. Το ESM βρίσκεται εκτός δημοκρατικού ελέγχου" [2]. Όλα όσα κατάφεραν τότε οι βόμβες και τα όπλα του αφανισμού, θα γίνονται τώρα απο τις οικονομικές ύαινες μεσω των υπαλλήλων τους, όπως η Μέρκελ και ο Σόιμπλε. Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και βόμβες.
  
Όλα όσα θα έρθουν για τούς Γερμανούς απο την Μέρκελ και τους υποτελείς της στο τελικό στάδιο του οικονομικού πολέμου, γίνονται στα κρυφά. Ούτε ο Σόιμπλε, ούτε και η αφεντικίνα του τα μαθαίνουν, όταν η Park Avenue και οι "διοικητές" της αντλούν τρισεκατομμύρια από Υπουργείο Οικονομικών της ΟΔΓ: "Το ταμείο ESM δεν είναι υποχρεωμένο να τα γνωστοποιεί όπως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), μπορεί, ως εκ τούτου, να παίρνει αποφάσεις σε μυστικές συνεδριάσεις". [3]

Πρός εξαπάτηση των Γερμανών λέγεται, ότι πρόκειται για μια "ομπρέλλα διάσωσης" ύψους 800 δισεκατομμυρίων ευρώ (άρθρο 8). Παρά το ότι ακόμη και αυτό το ποσό θα ήταν για τους Γερμανούς θανατηφόρο, αποκρύπτεται, ότι το "Συμβούλιο διοικητών" του ESM, που λειτουργεί μυστικά, δικαιούται να σηκώσει ότιδήποτε ποσό θέλει ή να επιβάλλει στους Γερμανούς κάθε επιπρόσθετο ποσο νέου χρέους. "Το κεφάλαιο του ESM μπορεί ανά πάσα στιγμή και πρέπει να αυξάνεται περιοδικά (άρθρο 10). Έτσι η ευθύνη των Γερμανικών αυξάνεται συνεχώς. Αν θα χρειάζονταν στα γρήγορα λεφτα, για την αγορά κρατικών ομολόγων ενός κινδυνεύοντος κράτους της Ευρωζώνης, μπορεί το Συμβούλιο των Διοικητών με απλή πλειοψηφία, δηλαδή ακόμη και σε περίπτωση αντίθεσης της Γερμανίας, να απαιτήσει το μη καταβληθέν μετοχικό κεφάλαιο, ύψους ακόμη και εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, ανά πάσα στιγμή εντός επτά ημερών "αμετάκλητα και άνευ όρων" (Άρθρο 9). Αν δεν θα μπορούν να το πληρώσουν άλλες χώρες της ευρωζώνης, θα πρέπει η Γερμανία να αναλαβαίνει εν μέρει το μερίδιο τους" [4].
 
Το ταμείο ESM διοικείται λοιπόν από μια μυστική ομάδα, η οποία δεν έχει καμία δημοκρατική νομιμοποίηση ή μια κάποια άδεια. Στην καλύτερη περίπτωση αναφέρονται στο κοινό σαν μόστρα μερικοί ονοματεπύνυμοι μπράβοι του. Αυτή η ομάδα των ισχυρών που βρίσκονται πίσω απο τα παρασκήνια, ίσταται υπεράνω όλων των κυβερνήσεων της Ευρωζώνης και βεβαίως υπεράνω του νόμου. Από την αρχή έχει δωθεί στην μυστική αυτή εταιρία με προτροπή της κυρίας Μέρκελ και του Σόιμπλε ασυλία βάσει του διεθνούς δικαίου για οποιοδήποτε έγκλημα διαπράξουν, ανεξάρτητα του πόσο μεγάλο είναι. "Το κρατικό-οικονομικό ίδρυμα ESM δεν χρειάζεται άδεια παροχής τραπεζικών υπηρεσιών και δεν υπόκειται σε οποιαδήποτε νομολογία. Εγγυάται μια απόλυτη ασυλία για όλους τους υπουργούς Οικονομικών που ανήκουν στο Συμβούλιο Κυβερνητών, των διοικητών και των εργαζομένων. Καμία εισαγγελική αρχή στην ΕΕ έχει το δικαίωμα να κάνει έρευνες στις εγκαταστάσεις της ή να απαγγέλει κατηγορίες εναντίον ατόμων. Έτσι ο πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδίας βρίσκεται αισθητά σε υποδεέστερη μοίρα. Το ESM βρίσκεται εκτός κάθε δημοκρατικού ελέγχου και έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες της δυτικής Ευρώπης" [5].

Γι' αυτούς που ποδηγετούν τους δυτικούς γκόϊμ, εκλπληρώνεται έτσι αυτό που επιδιώκουν απο χιλιάδες χρόνια τώρα, το όνειρο της παγκόσμιας κυριαρχίας. Για πρώτη φορά από την έναρξη του μισάνθρωπου προγράμματός τους, μπορούν αυθαίρετα να διαχειρίζονται - και να αδειάζουν - τα χρηματικά ταμεία μιας ολοκλήρου Ηπείρου. Το USrael πέρασε το εργαλείο του ESM, απέκτησε δηλαδή την υψηλή κυριότητα πάνω στα οικονομικά ταμεία της ΟΔΓ: "Πολλές χώρες της Ευρωζώνης όπως και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι ΗΠΑ και οι μεγάλες αναδυόμενες οικονομίες Βραζιλία και Κίνα, είναι της γνώμης, ότι η μελλοντική διαρκής "ομπρέλλα σωτηρίας" του Ευρώ, το ESM, θα πρέπει να αποκτήσει εξοπλιστεί πιό πλούσια" [6]. Τό ότι εδώ αναφέρονται και άλλες χώρες, έχει ως μόνο στόχο να παραπλανήσει τα γερμανικά θύματα, τα οποία θα πρέπει να πιστέψουν, ότι αυτό είναι η επιθυμία όλου του κόσμου. Φυσικά, η Κίνα και η Βραζιλία δεν έχουν κανένα πλεονέκτημα και κανένα ενδιαφέρον απο την καταλύστεψη του οικονομικού ταμείου της ΟΔΓ από μια μυστική εταιρία από το εξωτερικό.

Αυτό που εδω συμβαίνει, είναι το αιώνια πρόγραμμα της Σιών, μέχρι να καταστραφούν οι Γερμανοί οριστικά, να εξοντωθούν, να τελειώσουν. Και προφανώς αυτό είναι και η διακαέστερη επιθυμία της Μέρκελ. Η Μέρκελ αναζωογονεί έτσι το παλιό μίσος εναντίον καθε τι του τευτονικού, που εθεωρείτο πεθαμένο, και θέτει τον εαυτό της με ζήλο στην υπηρεσία αυτής της σατανικής προσπάθειας. Ο Ernest Renan, ένα από τα κορυφαία πνεύματα της Γαλλίας κατά το δεύτερο μισό του δέκατου ένατου αιώνα, περιέγραφε με τρόμο σε μια ανοικτή επιστολή του το 1870 το μίσος στη Γαλλία, που καλλιέργησαν οι μασονικές στοές ενάντια σε κάθε τι το γερμανικό: "Ένας και μοναδικός στόχος, μια και μόνη κινητήρια δύναμη στη ζωή: Ο αγώνας εξολόθρευσης κατά της γερμανικής φυλής" [7].

Αυτό το επιμελώς καλλιεργηθέν μίσος εναντίον των Γερμανών προωθείται και πάλι σήμερα, τώρα από τα ανώτατα γερμανικά δικαστήρια για λογαριασμό της πολιτικής. Στο πλαίσιο των θανατηφόρων πληρωμών υποτελείας, ο εβραίος πρόεδρος της Γαλλίας ζήτησε, κατα την παράδοση του 1870, απο την ΟΔΓ κατ' αρχήν ένα δισεκατομμύριο ευρώ: "Η Γαλλία ζήτησε τελικά μια πραγματική αύξηση της ομπρέλλας κατα ένα δισεκατομμύριο" [8 ]. και κατα την ίδια παράδοση βρυχώταν γεμάτη μίσος η γκρούπα των punks της παρακμής "Slime" (γερμ. Schleim, ελληνικά βλέννα), που υποστηρίζεται απο το εξωτερικό: "Η Γερμανία πρέπει να πεθάνει, για να μπορούμε να ζούμε εμείς". Παρα το ότι όμως το Bundesprüfstelle für jugendgefährdende Schriften έβαλε τον δίσκο τους στο Index, το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο τον αναγνώρισε σαν συμβολή στην τέχνη, ενθαρρύνοντας έτσι το σύνθημα για την δολοφονία των Γερμανών [9]. Αυτή την πρόσκληση για μαζική δολοφονία φαίνεται να χρησιμοποιούν και η & Co Μέρκελ ως κατευθυντήρια γραμμή τους με την εγκατάσταση του ESM, του ληστρικού αυτού κατασκευάσματος.

Η λειτουργία του ESM βασίζεται στην επιχειρησιακή αρχή ενός λεγόμενου hedge funds. Δηλαδή ενός εργαλείου, που έχει το δικαίωμα να καταχράται τα χρήματα των εργαζόμενων μαζών της ΟΔΓ και να τα "επενδύει" κάπου. "Ποιοτικά τα κεφάλαια του ESM μεταβάλλονται σε ένα δύσπεπτό μείγμα μεταξύ άκρως κερδοσκοπικών hedge funds ... Οι κυβερνήτες και οι διευθυντές έχουν την πλήρη ελευθερία να επανεπενδύσουν το καταβεβλημένο κεφάλαιο πέρα από κάθε νομική επίβλεψη", λέει το άρθρο 3, [10].

"Επενδύεται" φυσικά σε "επενδύσεις" ("Investments") του οίκου Wall Street. Η λέξη "επένδυση" είναι βέβαια μια παράφραση εξαπάτησης για τα στοιχήματα στα οποία γίνονται οι "επενδύσεις". Τα στοιχήματα της Wall Street είναι μια γιγαντιαία απάτη, όπως το "εδώ παπάς, εκεί παπάς πού είν' ο παπάς", όπου κερδίζει πάντοτε η Wall Street. Όπως οι τράπεζες, που χάνουν συστηματικά όλα τα στοιχήματά με την Wall Street (τά οποία υποχρεώθηκαν να κλείσουν απο την Μέρκελ και τον Σόιμπλε) και πρέπει μετα να "σωθούν", γιατί τα λεφτα, προς δυστυχίαν των μελλοντικών γενεών έχουν κάνει φτερά (τους τελευταίους μήνες πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ για την διάσωση των τραπεζών). Και με την ίδια αρχή θα "επενδύει" στο μέλλον το ESM και φυσικά θα "χάνει". 
Σύμφωνα με το κόλπο "εδώ παπάς, εκεί παπάς πού είν' ο παπάς" αυτό θα γίνεται ως εξής: Ο αφελής 'η βλάκας δίνει το πορτοφόλι του στον παπατζή και τον παρακαλεί να πάρει όσα λεφτα θέλει για να κάνει στοιχήματα. Υπογράφει δε επιπλέον και ένα συμβόλαιο, που επιτρέπει στον παπατζή να παίρνει για λογαριασμό του απεριόριστα δάνεια. Και αυτό μέχρι την αιωνιότητα. Για την πραγματικότητα της ΟΔΓ, αυτό μας λέει τα εξής: "Οι κυβερνήτες της ESM μπορούν να αγοράζουν μετοχές σε όλο τον κόσμο, παραδείγματος χάριν ακίνητα στη Νέα Υόρκη και το Τόκιο, ή να δημιουργούν αποθεματικά χρυσού - σε φυσική κατάσταση ή μέσω συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης εμπορευμάτων. Για το αποθεματικό αυτό ταμείο της ESM δεν φέρει ευθύνη καμμία εποπτική αρχή". [11].
  
O Bόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος σαν υπουργός Οικονομικών της εποχής του ESM χρησιμέυει σ' αυτούς που κινούν τα νήματα απο πίσω σαν διακόσμηση, χωρίς να του πέφτεικανένας λόγος, παραδέχθηκε, ότι τα ποσά δεν έχουν ενα ανώτατο όριο. Προφανώς γιατί κάτι κατάλαβε. Για το αρχικό ποσό της λεγόμενης ομπρέλλας διάσωσης είπε: "Μπορείτε να βάλετε και δέκα τρισεκατομμύρια - αν όμως τα προβλήματα δεν λύνονται, δεν θα οφελήσει σε τίποτε" [12] Ο Σόιμπλε πιστεύει με τον περιορισμένο ορίζοντα του γκόϊμ που έχει, ότι οι λήξεις των στοιχημάτων θα μπορούσαν να αποφευχθούν, εάν οι κρατικοί προϋπολογισμοί δεν θα παρήγαν πλέον ελλείμματα. Γιατί κάποιος θα του είπε, ότι αυτή είναι η ουσία που περιέχουν οι 5000 σελίδες των συμβάσεων για στοιχήματα (CDS). Αυτό είναι φυσικά ανοησία, γιατί υπάρχουν χιλιάδες άλλα κριτήρια, που μπορούν να κάνουν τα στοιχήματα να λήγουν. Το ερώτημα είναι, γιατί αυτοί οι τύποι της ΟΔΓ προωθούν και αναγνωρίζουν επίσημα και με νόμους τέτοιες γιγάντιες απάτες, αντί να συλλάβουν τους παπατζηδες της Wall Street κατα την είσοδο τους στην ΟΔΓ. Εκτός αυτού δεν μπορεί κανείς να εξυγιάνει έναν κρατικό προϋπολογισμό στραγγαλίζοντας την οικονομία με μια "λιτότητα" φρίκης που πνίγει τα φορολογικά έσοδα.  
Αυτό είναι σαν να βγάζει ένας μεταφορέας τους κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων απο τα φορτηγά του για να μειώσει  το βάρος τους και να εξοικονομήσει καύσιμα και ταυτόχρονα να μεταφέρει περισσότερα φορτία για να επιτύχει περισσότερα έσοδα. Αν αυτό το παράδειγμα το μεταφέρουμε στην πραγματικότητα, θα είχαμε τα εξής: Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε θέλει να κατάσχουν τις μικρές και μεγάλες περιουσίες των Γερμανών και να τις παραδώσουν στούς παπατζήδες της Wall Street σαν προκαταβολή για τα στοιχήματα. Τα ασφαλιστικά ταμεία συντάξεων και υγείας έχουν ήδη καταληστευθεί για την τροφοδοσία εκείνων που πλουτίζουν. Γι' αυτό έγινε και η απογραφή, επειδή η Μέρκελ και η κομπανία της θέλουν να γνωρίζουν πού μπορούν και πόσο μπορούν να πάρουν.

Μέχρι σήμερα η Wall Street και η Park Avenue έπρεπε να περιμένουν, έως ότου οι κυβερνήσεις ενέκριναν τα λεγόμενη πακέτα διάσωσης, μέχρι να αποπληρωθούν τα στοιχήματα της απάτη τους. Με το εργαλείο ESM η φασαρία αυτή είναι παρελθόν. Τώρα μια μυστική εταιρία μπορεί να αδειάζει τα οικονομικά ταμεία της Ευρωζώνης και ιδιαίτερα τα οικονομικά ταμεία της ΟΔΓ, δηλαδή τα χρήματα των Γερμανών - ακόμη αυτών απο τις επόμενες 1.000 γενιές, υπο μορφήν ενός διαρκούς χρεωστικού τίτλου. Με τον τρόπο αυτό ο απώτερος στόχος της παγκόσμιας κυβέρνησης έχει ντε φάκτο επιτευχθεί. "Η κόρη του Σατανά", μαμή της οποίας πρέπει να ήταν το ψέμα, είπε σαν καγκελάριος της ΟΔΓ στις 24 Μαρτίου του 2011 ενώπιον της Ομοσπονδιακής Βουλής χωρίς να κοκκινίζει: "Το λέω ξεκάθαρα: Με την χριστιανική-Φιλελεύθερη συμμαχία δεν θα υπάρξει μια κοινωνικοποίηση του χρέους. Αυτό δεν θα γίνει".
  
Για να γίνει σαφέστερο: Το άθροισμα του υποτιθέμενου χρέους της ΕΕ δεν μπορεί ποτέ να τεθεί στην κυκλοφορία ως ένα πραγματικό ποσό χρημάτων, διότι τότε το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα κατέρρεε λόγω ενός αφάνταστου υπερπληθωρισμού. Αυτό που θέλουν οι εχθροί του λαού της "μυστικής παγκόσμιας κυβέρνησης" (ARD, Bittorf, 1975), είναι οι πραγματικές πληρωμές τόκων επ 'αυτών των αεριτζίδικών ποσών της απάτης και αυτό το θέλουν για πάντα. Όμως μόνο αυτές οι πραγματικές πληρωμές τόκων θα είναι τόσο γιγαντιαίες, που θα θανατώσουν τους Γερμανούς, με την κυριολεκτική έννοια της λέξεωςς - "Η Γερμανία πρέπει να πεθάνει". Ένας αφάνταστα φρικτός πόλεμος που διεξάγουν οι Μέρκελ και συντροφία ενάντια στον δικό τους λαό.
   
Όλα τα ποσά για τα λεγόμενα πακέτα διάσωσης για τράπεζες και χώρες της ευρωζώνης βρίσκονται πέρα από κάθε χρηματική κάλυψη της αξίας τους. Η αξία όλων των αξιών και των υπηρεσιών στον ανεπτυγμένο κόσμο ανέρχεται ετησίως στα περίπου 60 τρισεκατομμύρια δολάρια. Για περισσότερα χρήματα στην κυκλοφορία δεν υπάρχουν λοιπόν αξίες προς αγοράν. Όμως σύμφωνα με τον Peter Gauweiler συσωρεύθηκαν στην Wall Street μέσα σε έναν μόνο μήνα του έτους 2010 απο στοιχήματα πάνω από 900 τρισεκατομμύρια δολάρια (εγγυημένα από την ΟΔΓ), δηλαδή 15 φορές περισσότερα απο όλες τις αξίες στον κόσμο.
 
Ένα σημαντικό μέσο για την επίτευξη αυτού του μεγαλεπήβολου σχεδίου είναι η λεγόμενη ΕΚΤ. Το ίδρυμα αυτό διοικείται από τον κ. Mario Draghi, ο οποίος αποδεσμευθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Goldman Sachs για να αναλάβει αυτο το Job. Ήδη το 2010 η ΕΚΤ είχε αναλάβει περισσότερα από 14 δισ. ευρώ σαν εγγυήσεις [13] Και ο κ. Draghi, προς μεγάλη χαρά της Goldman Sachs και της Wall Street, πλημμύρισε λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων τις τράπεζες με περισσότερα δισεκατομμύρια, ούτως αυτές να είναι σε θέση να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στην υπερπόντια χώρα. Όπως ήδη ελεχθη, για τα ποσά αυτά δεν υπάρχουν οι ανάλογες αξίες. Η ΕΚΤ έχει, για παράδειγμα, ένα κεφάλαιο από μόλις 82 δισ. ευρώ. Έτσι η ΕΚΤ έχει τώρα εγγυηθεί 170 φορές περισσότερο από τα ίδια κεφάλαιά της. Η νεκροθάφτης των Γερμανών φλυαρούσε, ότι τα πληθωριστικά αυτά ποσά θα αποσύρονταν από την κυκλοφορία του χρήματος. Ένα ακόμη ψέμα της Μέρκελ, για χαρακτήρας της είναι το ψέμα. Τα ποσά αυτά πάνε, έφυγαν στην υπερπόντια χώρα σαν εγγυήσεις. Ο γνωστός επενδυτής Marc Faber δήλωσε γι' αυτό το ψέμα της Μέρκελ: "Οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο δεν θα μειώσουν ποτέ - και το επαναλαμβάνω, ποτέ - τους ισολογισμούς τους. Για μια κεντρική τράπεζα που διάλεξε αυτό τον δρόμο, δεν υπάρχει γυρισμός" [14].

Για να γλυκάνουν με αφόρητα ψέματα την σκλαβιά του "γερμανού ηλίθιου" (χαρακτηρισμός των Γερμανών απο τον Lippman), ψάλλουν όλοι συνέχεια την λιτανεία της απάτης, ότι οι Γερμανοί αποσπούν ωφέλη απο την ΕΕ της υποταγής. Έτσι, για παράδειγμα, ο Peer Steinbrueck, πρώην υπουργός υποταγής στην κυβέρνηση Μέρκελ, είπε: "Πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες, ότι η Γερμανία επωφελήθηκε πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά από την περαιτέρω ενοποίηση της Ευρώπης" [15].

Η πραγματικότητα είναι φυσικά διαφορετική. Η καθηγήτρια Renate Ohr από το Πανεπιστήμιο του Göttingen, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ότι οι Γερμανοί δεν ωφελούνται από την ΕΕ: "Το ότι η Γερμανία είναι ο κυρίως επωφελημένος της Ευρωζώνης, είναι μια δήλωση που διαδίδουν ευχαρίστως οι πολιτικοί. Αυτό είναι απλά λάθος. Και αν έχουμε κακή τύχη, η Γερμανία θα μπορούσε να γίνει ο πιο μεγάλος χαμένος του ευρώ. Αν δούμε πόσο εμπόριο κάνουμε με τους ευρω-εταίρους μας και τους μη εταίρους της Ευρωζώνης, θα διαπιστώσουμε, ότι απο τότε που δημιουργήθηκε το ευρω, το εμπόριο μας με τους ευρω-εταίρους έχει αυξηθεί λιγότερο απο το εμπόριο με μη εταίρους. Δηλαδή το ευρω δεν είναι προφανώς τοσο σημαντικό για την ανάπτυξη του εμπορίου" [16].
   
Στην πραγματικότητα από την εισαγωγή του ευρώ οι γερμανικές εξαγωγές στην ζώνη του ευρώ αυξήθηκαν κατά μέσο όρο κατα 5 τοις εκατό ετησίως. Το ίδιο χρονικό διάστημα οι γερμανικές εξαγωγές παγκοσμίως αυξήθηκαν κατά 6,5 τοις εκατό ετησίως. Κατα συνέπειαν ο ρόλος της ζώνης του ευρώ για τις γερμανικές εξαγωγές μειώνεται όλο και περισσότερο, ενώ αυξλανονται οι εξαγωγές σε χώρες εκτός της ζώνης του ευρώ. Από την εισαγωγή του ευρώ η οικονομική ανάπτυξη της Γερμανίας στη ζώνη του ευρώ κατατάσσεται στην 13η θέση πίσω από την Ελλάδα και την Ισπανία. Η καθηγήτρια Renate Ohr λέει: "Αυτό σημαίνει, ότι εμείς δεν έχουμε επωφεληθεί απο την εισαγωγή του ευρώ" [17].
  
Ακόμη χειρότερο είναι, ότι για εξαγωγές σε άλλες χώρες της ΕΕ οι Γερμανοί πληρώνουν οι ίδιοι για την παράδοση των εμπορευμάτων τους μέσω της Bundesbank σαν λεγόμενα TARGET2 δάνεια: "Ο σύλλογος των φορολογουμένων προειδοποιεί για μια οικονομική πυρηνική βόμβα. Ο Πρόεδρος της Bundesbank Weidmann παραπλανεί το κοινό λέγοντας, ότι οι εξαγωγικές επιτυχίες χρηματοδοτούνται με χρήματα των φορολογουμένων"... Αυτό λειτουργεί έτσι: Μια ελληνική ή πορτογαλική εταιρεία παραγγελνει στη Γερμανία αγαθά και η Bundesbank πρέπει να φρονίζει, ώστε ο γερμανός προμηθευτής να πάρει τα λεφτά του" [18]. Μέχρι σήμερα έχουν συσωρευθεί πάνω από 500 δις ευρώ. Που σημαίνει, ότι για την παράδοση των εμπορευμάτων στην ΕΕ, πληρώνουμε εμείς οι ίδιοι.
  
Αυτά όμως τα έχουμε συνηθίσει. Τα λεγόμενα δάνεια που παίρνουμε εμείς και άλλες χώρες της ΕΕ από τις λεγόμενες αγορές, τα παίρνουν προηγουμένως αυτές οι "αγορές" από το ΕΚΤ και την Bundesbank ως δώρο. Τα δάνεια δε αυτά είναι ποσά υπερπληθωρισμού χωρίς κάλυψη της αξία τους, τα οποία αυτός που παίρνει (ο δανειολήπτης, το κράτος και συγχρόνως ο δωρητής) τα δίνει στον δωρητή (τον δότη, που είναι συγχρόνως και ο δωρεοδόχος). Όμως ο δωρητής πληρώνει για το δώρο ατου και τοκογλυφικούς τόκους στον παραλήπτη.

Αν αγνοήσουμε προς στιγμήν την σατανική κακία της κυρίας Μέρκελ, θα διαπιστώσουμε, ότι και η βλακεία της ελίτ παίζει στην ΟΔΓ έναν σημαντικό ρόλο στο σενάριο κατάρρευσης της χώρας. Μην ξεχνάμε, ότι το σύστημα της λόμπι αναθέτει μόνο στους πιο χαζούς τους μοχλούς της εξουσίας. Εκείνους δε που διακρίνουν το εγκληματικό αυτό χρηματοπιστωτικό σύστημα, τους εξουδετερώνει . Ο οικονομολόγος Stefan Homburg είπε γι' αυτό πολύ εύστοχα: "Το σύστημα τινάζεται στον αέρα. Έτσι μπορώ να Κοιμάμαι θαυμάσια, γιατί πιστεύω στην απεριόριστη βλακεία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Που θα τα πληρώσει". [19].

Η Κυβέρνηση της Μέρκελ έχει ξεκινήσει στην Γερμανία μία πολιτική γενοκτονίας, που δεν αποκρύπτεται ούτε απο τα ΜΜΕ του συστήματος: "Ο Γερμανός φορολογούμενος είναι σαν ένα αρνί, που δεν καταλαβαίνει, ότι οδηγείται στη σφαγή" [20].

Υποσημειώσεις

(α) Σαν Ηγεμόνα θεωρώ το παγκόσμιο σύστημα που δημιουργησε η δυναστεία των Rothschilds και λειτουργεί σαν μια ιεραρχικά δομημένη πυραμίδα που αποτελούν οι τραπεζίτες, πολιτικοί, ιδιοκτήτες ΜΜΕ, δημοσιογράφοι, καθηγητές, δικαστές και εισαγγελείς, στρατιωτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι παροχής υπηρεσιών παντός είδους, λομπιίστες, συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, διευθυντές ορχηστρών και μουσείων κ.ο.κ. που έχουν επιλεγεί, λόγω απληστίας αλλά και βλακείας, σαν κατάλληλοι για το Job. Στην κορυφή της ιεραρχικά δομημένης αυτής πυραμίδας θρονιάζει το γνωστό «μάτι», η Δυναστεία, που εργάζεται για παγκοσμιοποίηση

(β) Όπου έχουν τις κατοικίες τους οι Rockefellers, οι Chryslers και οι Vanderbilts και είναι η έδρα των εταιρών Metropolitan Life Insurance Company, Philip Morris, JP Morgan Chase, Lehman Brothers (bis 2008), Bankers Trust, Colgate-Palmolive, Bristol Myers Squibb, Citigroup, MetLife

1 Το Συμμαχικό Συμβούλιο Ελέγχου συνεστήθη στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου από τις κατοχικές δυνάμεις ως υπέρτατη αρχή στη Γερμανία. Για τη Γερμανία ανέλαβαν με την Διακήρυξη του Βερολίνου της 5. Ιουνίου 1945 οι κυβερνήσεις της Μεγάλης Βρετανίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σοβιετικής Ένωσης καθώς και η προσωρινή κυβέρνηση της Γαλλίας επισήμως την ανώτατη κυβερνητική εξουσία 
2 Welt.de 31.03.2012
3 Welt.de 31.03.2012
4 Welt.de 31.03.2012
5 Welt.de 31.03.2012
6 welt.de, 21.03.2012
7 W. Haverbeck, Rudolf Steiner, Anwalt für Deutschland, Langen Müller, München 1989, S. 115
8 Sueddeutsche.de, 30.03.2012
9 BVerfG 1 BvR 581/00
10 Welt.de 31.03.2012
11 Welt.de 31.03.2012
12 stern.de, 30.03.2012
13 “Η ΕΚΤ διατρέφει στην ΕΕ πιστωτικά ιδρύματα, τα οποία στην πραγματικότητα δεν είναι πλέον βιώσιμη. Και η ωρολογιακή βόμβα συνεχίζει να χτυπά...Επί του παρόντος περιμένουν στη λίστα της ΕΚΤ 28708 γραμμάτια, η συνολική αξία των οποίων ανήρχετο στο τέλος του 2010 στο απίστευτο ποσό των 14 τρισεκατομμυρίων ευρω.” (Spiegel, 21/2011, σελ. 62)
14 Die Welt, 27.03.2012, S. 15
15 spiegel.de, 11.09.2011
16 ZDF Heute-Nachrichten, 08.09.2011
17 ZDF Heute-Nachrichten, 08.09.2011
18 Welt.de, 23.03.2012
19 spiegel.de, 27.06.2011
20 Welt, 11.03.2011, S. 3

Πηγές:
http://globalfire.tv/nj/12de/politik/satans_tochter.htm
και 
http://derhonigmannsagt.wordpress.com/2012/04/11/die-frau-die-dem-deutschen-volk-den-rest-geben-will/

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.