Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ερώτηση - βόμβα της Δήμητρας Γκαλονάκη στην Πρόεδρο της "Κοινωνικής Συμφωνίας": "Ετοιμάζουν νοθεία με αλλοδαπούς και λογισμικό!"



Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος που έχει ενοχλήσει πολλές φορές τον θρασύτατο Βενιζέλο, αναφέρεται στις πληροφορίες για ΝΟΘΕΙΑ που ετοιμάζουν το βράδυ των Εκλογών, με τους ελληνοποιημένους λαθρομετανάστες και το λογισμικό του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα πρέπει να δώσει τα αποτελέσματα!

Υπενθυμίζουμε πως σε αυτές τις Εκλογές ΔΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (!!!) και επικεφαλής της μετάδοσης των αποτελεσμάτων θα είναι ο πασόκος Γιαννίτσης!

Δυστυχώς, η κ. Κατσέλη αποφεύγει να απαντήσει, αποδεικνύοντας πως παρότι έφυγε από το Πα-σοκ, παραμένει στο αμαρτωλό σύστημα που διέλυσε την Ελλάδα!

Τα ερωτήματα όμως που έθεσε...
η κ. Γκαλονάκη παραμένουν, όπως και η προσοχή και επαγρύπνηση που πρέπει να έχουμε όλοι μας στις 6 Μαΐου, για να χαλάσουμε τα σχέδια στους ολετήρες του δικομματισμού!
 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.