Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Ο Πειρατής Θανάσης Γούναρης στο KONTRA CHANNEL και την εκπομπή KONTRA DEBATE


Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας ιδρύθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2012 μετά από πέντε μήνες συζητήσεων, διαβουλεύσεων και εθελοντικής εργασίας. Επισημοποιήθηκε στον Άρειο Πάγο στις 10 Φεβρουαρίου 2012.
Βρίσκεται δίπλα σε άλλα 56 ιδρυμένα και άλλα 21 επισήμως αναγνωρισμένα Κόμματα Πειρατών σε όλο τον κόσμο. Σήμερα εκπροσωπείται από 2 Ευρωβουλευτές, 19 βουλευτές και 201 Δημοτικούς συμβούλους σε όλη την Ευρώπη. Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας έγινε ομόφωνα δεκτό από τη Γενική Συνέλευση του PPI, ως το εικοστό έβδομο τακτικό μέλος του Pirates Parties International.
Αν συμφωνείς με τις Αρχές και το Καταστατικό μπορείς να γίνεις και εσύ Μέλος του κόμματος Πειρατών Ελλάδας ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία.
Εκτός από την εγγραφή σου ως μέλος μπορείς να συμμετάσχεις στο forum, να διαβάσεις την Ιδρυτική Διακήρυξη και τις Αρχές του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, να δεις Άρθρα, να ακολουθήσεις το @piratepartyGR στο twitter και να δεις πώς μπορείς να συμμετάσχεις στην προσπάθεια.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.