Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (VIDEO)

ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ
Μετά τις ασεβείς δηλώσεις του Πάνου Μπεγλίτη, πρώην εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ και χρόνιου ιπποκόμου του Γιώργου Παπανδρέου με το πρόστυχο:""Το αν είχε χρέη ή δεν είχε είχε χρέη, το αν τα έφαγαν τα παιδιά του ή τα έφαγε ο ίδιος, σεβασμός σ' αυτές τις περιπτώσεις...",χτες το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ,  ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος που πριν από λίγο καιρό έφαγε τις ψιλές του σε εκδήλωση του κόμματος, διέπραξε την δεύτερη ιεροσυλία μέσα σε 24 ώρες.
Μιλώντας στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο του ίδιου σταθμού ο κ. Κουκουλόπουλος, είπε: "Μιλά στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια»!
Δεν έφτανε όμως αυτό. Ο  Κουκουλόπουλος συνέχισε τον κατήφορο.
"Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια"...
Και στη συνέχεια, κατέληξε:: "Δεν ήρθα σε εκπομπή ψυχανάλυσης (!) ήρθα να κινητοποιηθώ"...
Αυτούς τους τύπους ψήφιζες τόσα χρόνια μακάκα Έλληνα. Τώρα να τους λουστείς. ...

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.