Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Αυτοί που κατάστρεψαν-πτώχευσαν την Ελλάδα, τώρα θέλουν να την...σώσουν!


''Βολευτικές εκλογές'' Κυριακή 6 Μαίου '12 και μετά χειρότερα μέτρα (πάλι)
Τα πολιτικά-κομματικά συστήματα, οι οικογένειες, τα λαμόγια, οι νταβατζήδες και κάθε είδους δυνάστες στην Ελλάδα, πάντα επιβιώνουν, φοροδιαφεύγουν και ζουν εις βάρος των πολλών.

Ο λαός, με την ψήφο του, θα επιλέξει ''επιβράβευση'' των μνημονιακών ξενόδουλων δυναστών του ή την τιμωρία τους;


Ο υπουργός Υγείας και ''τηλεοπτικός μαϊντανός'' Α. Λοβέρδος: «Ξεκινάνε έλεγχοι σε όλους τους οίκους ανoχής». Δεν διευκρίνησε αν θα γίνει έλεγχος και στο πιο γνωστό μπουρδέλο της Ελλάδας, αυτό της Βουλής. Να μην ξεχάσει φυσικά και την ''Ιπποκράτους'', όπου βρίσκεται ο μεγαλύτερος και από τους πλέον ιστορικούς οίκους ανοχής και μετά τον άλλον μεγάλο οίκο ανοχής, στη λεωφόρο Συγγρού.

O Βουλευτής της ''Δημοκρατικής Αριστεράς'' Γρηγ. Ψαριανός (30 Απρ. '12): «Στο Κοινοβούλιο υπάρχουν 300 μαλάκες... Tο πολιτικό σύστημα τρέφεται από μαύρο χρήμα». (Επειδή δεν είπε ''299 κι εγώ'', άρα στους 300 μαλάκες -ευτυχώς- βάζει και τον εαυτόν του).

Ο (μπιρίμπας) ''υπουργός'' Δικαιοσύνης Μιλτ. Παπαϊωάννου: «Το ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε εμείς τα στελέχη του, είσαστε εσείς (τα μέλη) που λαδώσατε το αντεράκι σας... Είμαστε ένα κόμμα με βαθιές λαϊκές ρίζες». ...

Δύο (αθώοι) Ομογενείς (ΗΠΑ) τιμητικά στα ψηφοδέλτια Επικρατείας Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ
- Ο επιχειρηματίας Σωτήρης Βαχαβιώλος στο Επικρατείας ''Νέας Δημοκρατίας'' (10 θέση).
- O καθηγητής Δικαίου Θάλασσας Θεόδωρος Καριώτης στο Επικρατείας ΠΑΣΟΚ (4η θέση).


Πανωλεθρία χωρίς προηγούμενο γιά τα διεφθαρμένα ''κόμματα εξουσίας''
'Oσο πλησιάζουμε στην 6η Μαΐου, η μιζέρια κυριεύει τα επιτελεία των δύο εταίρων του «δικομματισμού». 'Oλο και περισσότερο συνειδητοποιούν ότι το ταξίδι τους προς την Κόλαση είναι μονόδρομος...
(Διαβάστε)

 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.