Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Καμμένος: Θα στηρίξω εθνική κυβέρνηση χωρίς Σαμαρά και Βενιζέλο

 Εκτίμησε επίσης ότι το Μνημόνιο έχει αποτύχει και πρόσθεσε 
ότι το δίλημμα «Μνημόνιο ή καταστροφή» έχει καταρριφθεί

θα μπορούσα στις 18 Ιουνίου να στηρίξω μια εθνική κυβέρνηση, υπό τον όρο να μην υπάρχουν σε αυτήν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος. Τη δήλωση αυτή έκανε ο κ. Πάνος Καμμένος στο Mega και στη συνέχεια επιτέθηκε στη Ντόρα Μπακογιάννη η οποία σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος στερούνται σοβαρότητας.

«Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια τα οποία η κ. Μπακογιάννη απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο. Ο κ. Σαμαράς βέβαια δεν ασχολήθηκε με αυτό το ένα εκατομμύριο δολάρια της κ. Μπακογιάννη και πιθανώς και με άλλα εκατομμύρια τα οποία κάποιοι πολιτικοί βγάζουν στο εξωτερικό, άλλοι με τις μαύρες σακούλες της Siemens», είπε ο κ.Καμμένος.

Εκτίμησε επίσης ότι το Μνημόνιο έχει αποτύχει και πρόσθεσε ότι το δίλημμα «Μνημόνιο ή καταστροφή» έχει καταρριφθεί. (imerisia)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.