Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πλαστογραφία και προβοκάτσια καταγγέλλει ο Καμμένος

Διαψεύδει μέχρι αυτή την ώρα ο Πάνος Καμμένος ότι παρέδωσε στην Προεδρία της Δημοκρατίας έγγραφο  σύμφωνα με το οποίο εάν τεθεί ζήτημα εθνικής ανάγκης θα δώσει υπό προϋποθέσεις ψήφο ανοχής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λίγων μηνών στην όποια κυβέρνηση σχηματιστεί από τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις.
Παράλληλα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, διέψευσε τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τη ΝΕΤ υποστηρίζοντας ότι είναι προϊόν της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αντέδρασε έντονα στην δημοσιοποίηση του εγγράφου, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δικό του και κάνοντας λόγο για προβοκάτσια εις βάρος του κόμματος του. ...

Η Προεδρία της Δημοκρατίας επιμένει ότι το εν λόγω έγγραφο παραδόθηκε από τον Πάνο Καμμένο στον Κάρολο Παπούλια κατά τη συνάντησή τους την Κυριακή, με την παράκληση να ενημερωθούν σχετικά τα υπόλοιπα κόμματα. Το non paper εστάλη από την Προεδρία της Δημοκρατίας στα κόμματα, τη Δευτέρα.
Το έγγραφο διέρρευσε και  δημοσιοποιείται από το enikos.gr και προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι στη δεύτερη σελίδα, όπου υπό τον τίτλο «Σενάριο Β» ο Πάνος Καμμένος φέρεται να ζητά να ορίσει ο ίδιος την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να δώσει την ανοχή του σε οικουμενική κυβέρνηση.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα σύσκεψη του Πάνου Καμμένου με βουλευτές του κόμματος μετά τις εξελίξεις από τη δημοσιοποίηση του εγγράφου.



Κατηγορηματικά αρνήθηκε και σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1" και "Πρώτη Γραμμή" ότι παρέδωσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, το έγγραφο που εμφανίζει το εναλλακτικό σχέδιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τις προϋποθέσεις στήριξης μίας κυβέρνησης συνεργασίας. Όπως τόνισε, τέτοια έγγραφα δεν είναι ούτε της τακτικής ούτε της λογικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημειώνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν απηχεί τις απόψεις του. Την ίδια ώρα η προεδρία της Δημοκρατίας διαβεβαιώνει ότι ο κ. Καμμένος έχει παραδώσει το συγκεκριμένο έγγραφο.  

 Χθες, ο Πανος Καμμένος, με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή NETWEEK της ΝΕΤ με την Έλλη Στάη, αρνήθηκε ότι παρέδωσε ο ίδιος στην Προεδρία της Δημοκρατίας, το έγγραφο που εμφανίζει το εναλλακτικό σχέδιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τις προϋπόθεσης στήριξης μίας κυβέρνησης συνεργασίας.  

Πηγές: "Το Ποντίκι" και ρεπορτάζ υλικό από "enikos"
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.