Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Την επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας


Την επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ και την μετεξέλιξή του σε «μία μεγάλη δημοκρατική αριστερή παράταξη» ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, ο Α.Τσίπρας ανακοίνωσε ότι αυτή είναι η εντολή του λαού, δηλαδή η επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι αυτή η προσπάθεια άρχισε ήδη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ της 5ης Μαΐου δεν υπάρχει πια. Σήμερα έχουμε έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι το έναυσμα για μία ανασυγκρότηση του κόμματος. Γρήγορα θα προχωρήσουμε σε διαδικασίες ανασυγκρότησης» δήλωσε ο Α. Τσίπρας, τονίζοντας ότι θα καταθέσει σχετικό αίτημα στον Άρειο Πάγο.

Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί κόμμα αλλά κοινοβουλευτική ομάδα από 12 συνιστώσες, με επικεφαλής τον Συνασπισμό και...
τον πρόεδρο του Α. Τσίπρα και για τον λόγο αυτό επιδιώκεται ο μετασχηματισμός του σε κόμμα προκειμένου να εξασφαλίσει σε επικείμενες εκλογές το μπόνους των 50 εδρών, εάν έρθει πρώτος σε ψήφους.
                                                                                                                        Από defencenet μέσω greki
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.