Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ!!


Τραβούν τα μαλλιά τους οι δημοσκόποι με τις σημερινές μετρήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να χάνει και τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του μετά τα χθεσινά βίντεο ντροπής με τους Πακιστανούς κομπάρσους που παρίσταναν τους Έλληνες ψηφοφόρους.
Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με εκατοντάδες χιλιάδες εμφανίσεις, φαίνεται ότι εξόργισαν και τους λιγοστούς πλέον πραγματικούς ψηφοφόρους που είδαν έκπληκτοι λαθρομετανάστες με σημαίες του ΠΑΣΟΚ που δεν μιλούσαν γρι Ελληνικά να αποθεώνουν τον Βενιζέλο!
Μεγάλη ευνοημένη των τελευταίων ωρών φαίνεται η Κατσέλη αφού είναι το μόνο κόμμα που μπορεί κάλλιστα να ψηφίσει ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ την τελευταία στιγμή μετά από αυτό το χτύπημα.
 Οι υπόλοιποι είχαν ήδη “πετάξει” για ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο. Στρατηγέ Τσουκάτο, ξέρεις εσύ:

Δώσε παραπολιτικά για ρατσισμό, ξενοφοβία κλπ.
Μόνο που τώρα τα Ολυμπιακά έργα έχουν τελειώσει και οι “βασικοί μέτοχοι” δεν χρειάζονται άλλο φτηνό κρέας για να τσιμεντώσουν. Μάλλον δεν θα ασχοληθούν… Λέτε να βγει ο Άρης για να κάνει καμιά βαρύγδουπη δήλωση στήριξης;;

Αντί Σχολίου:
ΚΑΤΣΕΛΗ: ..."Τρία κομβικής σημασίας ζητήματα που φέρνουν τους πολίτες κοντά στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ:
 Πρώτον για να μπει έναν ανάχωμα σε αυτόν τον κατήφορο. Τον κατήφορο της ύφεσης, της λιτότητας και του αδιεξόδου. Τα περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα .

Δεύτερον οι πολίτες  θέλουν μόνο αυτό, θέλουν να δουν ότι υπάρχει ελπίδα, ότι υπάρχουν ρεαλιστικές λύσεις, οι οποίες μπορούν να προταχθούν  και να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης.  Ότι υπάρχουν εχέγγυα ότι οι πολιτικές δυνάμεις που θα υπερασπίσουν  αυτές τις λύσεις έχουν  δώσει δείγματα γραφής  και είναι αξιόπιστες.

Τρίτον πάρα πολλοί πολίτες  μας έρχονται στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ γιατί αναζητούν ένα άλλο ήθος στην πολιτική .
Συνέπεια αρχών, λόγων και πράξεων. Και αυτό ξέρετε είναι το πιο συγκινητικό για εμάς, διότι όντας και μέσα στην κυβέρνηση ως Υπουργοί, και ο Χάρης Καστανίδης και εγώ, αυτή τη στιγμή μπορούμε να κυκλοφορούμε ανάμεσα στους συμπολίτες μας να τους βλέπουμε στα μάτια , να συζητάμε μαζί τους και να αισθανόμαστε ότι μας εμπιστεύονται και αυτό είναι το πιο ουσιαστικό."...
  ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.