Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Αποστασία, εν δυνάμει, σε βάρος Καμμένου από τη Συγγρού


Σχέδιο Β, κατά πληροφορίες, υπάρχει στα άδυτα της Συγγρού, για το κόμμα του κύριου Πάνου Καμμένου. Μεθοδεύεται νέα αποστασία η βραδιά των εκλογών με θύμα αυτή τη φορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, επιμένουν οι ίδιες πληροφορίες, είναι σε επαφή με πρωτοκλασσάτα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πρώην στελεχών της Συγγρού, για να επιστρέψουν στη ΝΔ μετά τις εκλογές, με την αιτιολογία ότι «πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση αφού ο κύριος Καμμένος έχει δηλώσει ότι δεν συνεργάζεται ούτε νεκρός με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Ο πονηρός Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι κάτι έχει πληροφορηθεί για το σχέδιο της νέας αποστασίας και άλλαξε την πολιτική του. Τώρα δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι δεν αρνείται κυβερνητική συνεργασία με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά χωρίς Σαμαρά και Βενιζέλο οι οποίοι έχουν δεσμευθεί με τις υπογραφές τους για την πλήρη εφαρμογή του μνημονίου. ...

Το spirospero.gr δημοσιεύει αυτές τις πληροφορίες με στόχο να ματαιωθεί μία ακόμη αισχρή πολιτική αποστασία, που έχουν δυστυχώς στο αίμα τους τόσο ο κύριος Αντώνης Σαμαράς όσο και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη – Μητσοτάκη.
Μετά την αφαίμαξη – εξαγορά – αποστασία από το ΛΑΟΣ η Συγγρού έχει αρχίσει να «τσιμπάει» υποψηφίους των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μόνο χθες «άρπαξε» τέσσερα στελέχη του κυρίου Καμμένου (Ι. Βαγγέλης, Σ. Ροποτής, Π. Σαράκης και Ν. Χιδίρογλου).

Ο Πάνος Καμμένος πληροφορούμεθα ότι είναι εξοργισμένος με την «άθλια τακτική του κυρίου Σαμαρά» και προετοιμάζει, όπως λένε, σκληρή αντεπίθεση.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.