Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Τσίπρας: Βενιζέλος και Σαμαράς με εκβίασαν... ή μνημόνιο ή εκλογές!!!

Πυρά κατά του Ευ. Βενιζέλου και του Α. Σαμαρά εξαπέλυσε 

ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ μετά το ναυάγιο στις συνομιλίες 

για το σχηματισμό κυβέρνησης

«Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σχηματιστεί κυβέρνηση που θα σέβεται κατ' ελάχιστο τη λαϊκή ετυμηγορία» τόνισε ο κ. Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι ο λαός, στις 6 του Μάη, με την ψήφο του «κατέστησε άκυρο το μνημόνιο και καταδίκασε τις δυνάμεις που ευθύνονται» γι αυτό.

«Τα κόμματα του μνημονίου και προσωπικά οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος πιστοί στις ενυπόγραφες δεσμεύσεις τους προς την κυρία Μέρκελ και την κυρία Λαγκάρντ αρνήθηκαν να υιοθετήσουν τις προτάσεις μας. Το μόνο που έκαναν ήταν επί της ουσίας να μας θέσουν ένα δίλημμα. Ή μνημόνιο ή εκλογές. Ενδεχομένως με την κρυφή ελπίδα είτε ότι θα μας εκβιάσουν να προσχωρήσουμε στο μνημονιακό μπλοκ, είτε ότι θα καταφέρουν στις νέες εκλογές να φέρουν για τους εαυτούς τους ένα καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα», προσέθεσε.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Α. Τσίπρας:
 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.