Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Βουλευτής της ΝΔ αποκαλύπτει κυνικά τις προθέσεις Σαμαρά για πολιτική υστεροβουλία!!! Ντροπή σας...



Ευτυχώς που ο Αλέξης Τσίπρας το κατάλαβε εγκαίρως και μάλιστα προεκλογικά και δεν ενέδωσε, όπως δεν τσίμπησε και με τα "μυστικά ραβασάκια" του Παπαδήμιου για τις συγκυβερνήσεις υπέρ της τρόικα και των τραπεζιτών, όπως διεφάνη  δυστυχώς από τον πρόεδρο Παπούλια να τα εγχειρίζει ανυπόγραφα και "ανεπίσημα" στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Το πάθημα του Σαμαρά, όταν τον εγκλώβισαν στο δεύτερο μνημόνιο, μετά από εκβιασμούς των Μέρκελ -   Σαρκοζί και τρόικα, επεδίωξε ξεδιάντροπα να πράξει το ίδιο και για τον Αλέξη Τσίπρα. Δυστυχώς για όλους αυτούς ο υιός Βαρβιτσιώτης (Εν τη ρύμη του λόγου;) το αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή:



Η γενναία και αποφασιστική στάση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου (σε πολλά κοινά σημεία - πλην λαθρομεταναστών κλπ), θα πρόσθετα και της "Χρυσής Αυγής" όπως και του ΚΚΕ (για μόνιμους και σταθερούς λόγους γενικής άρνησης) παραμένουν αμετακίνητοι στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και εξαγγελίες.

Το δίπολο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ (όσο απέμεινε μετά την εκλογική συντριβή τους) προσπαθούν ανεπιτυχώς, μέχρι και αυτή την στιγμή να παρασύρουν και άλλους (ιδιαίτερη αδυναμία και  εμμονή έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ ) σε επιμερισμό ευθυνών, για να εξαγνιστούν από την μεταπολιτευτική και προδοτική τους πολιτική διαδρομή των 38 συναπτών ετών εναλλαγής στην εξουσία, με αποκορύφωμα την τελευταία δανειακή σύμβαση (μνημόνιο ΙΙ) και την συγκυβέρνηση υπό του δοτού τραπεζίτη.
Η κρυφή ατζέντα του Κουβέλη δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί ούτε οι μύχιες σκέψεις του οι οποίες θέλουν να έχουν και την "άνευ όρων" συναίνεση Τσίπρα.

 Άραγε γιατί επιδιώκουν την απόλυτη συνυπευθυνότητα στην προδοσία;

Το σύστημα ήταν αήττητο μέχρι την 6η Μαΐου.
Σήμερα έχει υποστεί την πρώτη του ήττα και έπαψε να θεωρείται ανίκητο, εάν και εφόσον θα επικρατήσουν και στις επόμενες εκλογές οι περήφανες ΑΝΤΙ-Μνημονιακές δυνάμεις τονώνοντας  τη θέληση ενός λαού να ζει ελεύθερος και κυρίαρχος στην χώρα του.

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.