Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Πρώτες εκτιμήσεις: Τιτανικός ΠΑΣΟΚ, στα ρηχά η ΝΔ, ίσως δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ


Η τελευταία ενημέρωση από τα επιτελεία των κομμάτων, τα οποία διαθέτουν τα δικά τους στοιχεία, δείχνουν ότι...  οι Έλληνες δεν δίνουν απλώς ψήφο οργής, αλλά, όπως τη χαρακτήρισε ξένος ανταποκριτής "ψήφο εκδίκησης" εναντίον όσων θεωρούν υπεύθυνους για τη σημερινή κατάσταση.
Η ΝΔ φαίνεται να κινείται κάτω και από το 25% , το ΠΑΣΟΚ γύρω στο 16%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πολύ πιθανό να καταλάβει τη δεύτερη θέση.
Ανεβασμένος είναι και ο Πάνος Καμμένος, που δεν αποκλείεται να κινηθεί γύρω από το 10%, ενώ το ΚΚΕ δείχνει καθηλωμένο στα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών.
Όλα αυτά φυσικά είναι εκτιμήσεις που γίνονται με κάθε επιφύλαξη και με βάση τις πρώτες ενδείξεις της κάλπης. Είναι πολύ πιθανό η ψηφοφορία που συνεχίζεται μέχρι τις  7 το βράδυ να αλλάξει πολλά πράγματα, αν και οι βασικές τάσεις μάλλον δείχνουν να παγιώνονται...
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.