Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

kalami: Δημιουργούν (πάλι) ''αδιέξοδο'': Επαναληπτικές εκλογές στα τέλη Ιούνη

  Ομολογία Ε. Βενιζέλου: «Το ΠΑΣΟΚ που γνωρίζαμε, σάπισε... Mπορεί να το σώσει μόνο ένας 30αρης. Θα το παραδώσω αναγεννημένο». Διάλυση των κομματικών οργάνων, ολική επανίδρυση.

Δημιουργούν (πάλι) ''αδιέξοδο'': Επαναληπτικές εκλογές στα τέλη Ιούνη
Ωμοί εκβιασμοί από τους δανειστές, γιά κυβέρνηση μνημονιακών κομμάτων...
Γιά ''κεντροδεξιά'' μνημονιακή παράταξη -και την Ντόρα μέσα- μιλά ο ''κωλοτούμπας'', Α. Σαμαράς... Ο λαός τιμώρησε την διαφθορά και την οικογενειοκρατία, στο ''πρόσωπο'' των δύο κομμάτων εξουσίας.
(Ενδεικτικό των εκβιασμών-παραπληροφόρησης και το άρθρο στην ''μνημονιακή'' εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ)

•  ''Σε νέες εκλογές θα οδηγηθεί η Ελλάδα, αφού μιά κυβέρνηση συνασπισμού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, δεν πρόκειται να αντέξει'', εκτιμά το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), σε έκθεσή του.

•  Αντ. Σαμαράς: Καμία αυτοκριτική στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ., το μήνυμα που εξέπεμψε ήταν «φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμένα». Ο κ. Σαμαράς προτίμησε την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας πάλι ότι ΔΕΝ κατάλαβε γιατί τον ''μαύρισε'' ο λαός στις εκλογές.
Η επιστολή Τσίπρα στους ηγέτες της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης...(Διαβάστε)
CNBC: Meet the Greek Leader Who Sent Global Markets Reeling...(Read)
'Οταν Σαμαράς και Βενιζέλος «κρύβονται» πίσω από το ευρώ... (Διαβάστε)
O εξουσιομανής Ε. Βενιζέλος δεν πτοείται με τίποτα. Αλλά, δυστυχώς και ο Αντ. Σαμαράς έχει ''σαλτάρει''.
('Ενα ενδιαφέρον άρθρο-ανάλυση στην ''μνημονιακή'' εφημερίδα ''Καθημερινή'' των Αθηνών)

Ποιό είναι το νόημα των εκλογών της 6ης Μαίου '12;...('Αρθρο του Μίκη Θεοδωράκη)
«Απογείωση» του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θέση και πτώση όλων των άλλων κομμάτων καταγράφει η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση της Marc. Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται να έχει κερδίσει 7 ολόκληρες μονάδες, μόλις σε 4 ημέρες, και να κινείται σήμερα στο 23,8%. Η ΝΔ έχει πέσει στη δεύτερη θέση με 17,4% (2,6 μονάδες κάτω από την εκλογική της επίδοση). Το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί κι άλλο, τώρα είναι στο 10,8%. Οι Ανεξάρτητοι 'Eλληνες του Π.Καμμένου πέφτουν στο 8,7%, το ΚΚΕ στο 6%, η ΔΗΜΑΡ στο 4,2%.
Those Revolting Europeans (Paul Krugman... The New York Times)
How Dare the French and Greeks Reject a Failed Strategy!...(Read)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.