Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

kalami.net: Τελικά, αποδεικνύεται ότι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι επιζήμιοι, πολιτικοί απατεώνες

Γιά όλα φταίει...ο Τσίπρας! 
Αυτός γιά την ακυβερνησία (αν και οι ''πρόθυμοι'' μπορούν να κάνουν άνετα κυβέρνηση), αυτός έκανε και υπόγραψε τα... μνημόνια, αυτός κατάκλεψε το... κράτος. 
Ο Τσίπρας πήρε τις... μίζες, αυτός... διόρισε τους κρατικοδίαιτους ''ημέτερους'' που λυμαίνονται την χώρα, αυτός θα οδηγήσει την διαλυμένη, μνημονιακά υπόδουλη Ελλάδα στην... χρεοκοπία, αυτός όλα όσα εξαθλίωσαν την πατρίδα μας.
 Ο Τσίπρας παίρνει τα χρήματα των δανείων και τα δίνει στις... τράπεζες (σε δισ.) γιά να τις... σώσει. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ φυσικά, δεν έχουν σχέση με τα διαχρονικά οικονομικά εγκλήματα, την διάλυση του κράτους, την εξαθλίωση του λαού με τα μνημόνια, την διαφθορά, τις απάτες-αρπαχτές, τις κλεψιές κ.ά... 
'Ολα τα έκαναν μιά χαρά ίσαμε τις εκλογές 6 Μαίου '12, δηλ. δένοντας χειροπόδαρα την Ελλάδα με τα μνημόνια, εξαθλιώνοντας τον λαό της. Τώρα, γιά όλα, αλλά και γιά το μαύρισμά τους στις εκλογές, φταίει ο...Τσίπρας. 
Και σύμφωνα με την νεο-ελληνική νοοτροπία της ευθυνοφοβίας, κάποιος άλλος πάντα φταίει. 
Οι δράστες ποτέ. (Oι δύο ξενόδουλοι, επιζήμιοι πολιτικοί απατεώνες, δυστυχώς, ακόμα νομίζουν ότι απευθύνονται σε...κάφρους) Ομογενείς, γιά να γελάτε, παρακολουθείστε ελληνική τηλεόραση, ιδιαίτερα τις ''κόντρες'' βουλευτών. 
Θα διασκεδάσετε, αλλά και θα καταλάβετε γιατί καταστράφηκε η πατρίδα μας.
 Μιλάμε γιά ''τηλε-καφρίλα''.  ...

Συνιστούμε, επίσης, να παρακολουθείτε τις ομιλίες των αρχηγών των ''κομμάτων εξουσίας'' στις κοινοβουλευτικές ομάδες ή στα όργανα του κόμματός του.
 Παραπέμπουν σε εποχή...σοβιέτ, όταν μιλούσε ΜΟΝΟ ο αρχηγός και τα ''στρατιωτάκια-άβουλα όντα'' άκουγαν και χειροκροτούσαν. 
 ΑΚΟΥΣΤΕ τις δηλώσεις Τσίπρα και Καμμένου, μετά τις συσκέψεις της Κυριακής

Επί μία ώρα εκβίαζαν τον Αλέξη Τσίπρα στο προεδρικό Μέγαρο γιά να υποκύψει και να αποδεχθεί την στήριξη οικουμενικής κυβέρνησης ή κυβέρνησης εθνικής ενότητας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) με ψήφο ανοχής.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έβγαλε πάνω στο τραπέζι επιστολή του εγκάθετου της Goldman Sachs και της διεθνούς τοκογλυφίας ''πρωθυπουργού'' Λουκά Παπαδήμου, που ανάφερε ότι αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση και δεν υλοποιηθούν τα μέτρα που προβλέπει το μνημόνιο, η Ελλάδα θα πτωχεύσει.
'Ηταν ένα στημένο, στην κυριολεξία, σκηνικό (όπως αυτό που έχουν στήσει οι τηλεοράσεις) προκειμένου να πιεστεί ο Αλέξης Τσίπρας έστω και με ψήφο ανοχής. Μάλιστα ειπώθηκε από Σαμαρά και Βενιζέλο ότι θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε επαναληπτικές εκλογές για κομματικούς λόγους. Ο Α. Τσίπρας είπε στον κ. Σαμαρά ότι αυτός επιθυμούσε διακαώς να οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές, εντός συγκεκριμένων ημερομηνιών.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.