Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Δημήτρης Μαύρος (της MRB): «Έπεισε ο Τσίπρας»


«Οι αλλαγές στις τάσεις του εκλογικού σώματος ξεκίνησαν από την Δευτέρα γιατί ο κόσμος προτιμά να λειτουργήσει με βάση το ρήμα εμπιστεύομαι και όχι από το πείθομαι» είπε ο Δημήτρης Μαύρος στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο διευθύνων σύμβουλος της MRB τόνισε ότι «ο κ Τσίπρας παρά τα λάθη, κάποιες δικές του υπερβολές φαίνεται ότι κατόρθωσε να πείσει το εκλογικό σώμα ότι γνησίως προσπάθησε και τώρα δικαιούται να πει ότι προσπάθησα παρά τα λάθη μου να αξιοποιήσω τη διερευνητική εντολή».
«Οι επικοινωνιακές κινήσεις της Χρυσής Αυγής έχουν τρομάξει τους ψηφοφόρους κυρίως τους νέους και δημιούργησε μία κόντρα στην ψυχή των νέων ανθρώπων, οι νέοι φεύγουν από τη Χρυσή Αυγή και οδηγούνται στο ΣΥΡΙΖΑ και λίγο στον Καμμένο» είπε ο κ. Μαύρος και πρόσθεσε ότι «συμβαίνει αυτό γιατί δεν ήταν  ιδεολογικά ταυτισμένοι με τη Χρυσή Αυγή».
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.