Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

O Λοβέρδος στα όρια του γραφικού ή έχει επηρεαστεί απ τις δημοσκοπήσεις;

Ακούγοντας τον Λοβέρδο καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος λαϊκίζει. Αντί να ζητήσει έμπρακτα συγγνώμη και να πάει σπιτάκι του, ποινικοποιεί το σεξ χωρίς προφυλακτικό!!!

Για τους υποψιασμένους πολίτες τα αυτονόητα είναι ξεκάθαρα, όπως ξεκάθαρο είναι και το ότι, αντί να απολογηθούν για τις "ημέρες και τα έργα τους" (ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ),  προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα και ασχολούνται με τις "καπότες" και τα πρασινογάλαζα άλογα.

Αν όντως υπήρχε μέριμνα και σχεδιασμός από την μεριά της πολιτείας  τα τελευταία 38 χρόνια το πρόβλημα αυτό, μπορεί μεν να υπήρχε,  αλλά θα ήταν μάλλον σε πολύ μικρή έκταση. Αντί λοιπόν να σιωπά και να παραιτείται ποινικοποιεί τις "καπότες" και ασχολείται με τα μπορντέλα.

Για αυτούς δεν υπάρχει μνημόνιο τρόικα, εξαθλίωση με τα ψηφισθέντα μέτρα για τους πολίτες και την παράδοση άνευ όρων της εθνικής μας κυριαρχίας (αγγλικό δίκαιο κλπ) αλλά το πως θα γίνεται η διαδικασία σε ένα μπορντέλο.

Ψηφίστε τον!!! 

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.