Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Εσωκομματικά προβλήματα στο ΚΚΕ;

Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα.
Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να αναδημοσιεύσουμε τι γράφουν τα αστικά έντυπα (η φωτογραφία που παραθέτουμε είναι  από το περιοδικό «Επίκαιρα») για το τι διαδραματίζεται στο εσωτερικό του ΚΚΕ μετά την πρόσφατη εκλογική ήττα.

Επίσης –και επειδή εμείς θέλουμε να έχουμε ατόφιες σχέσεις με τους αναγνώστες μας- δεν θεωρούμε σκόπιμο να αναπαράγουμε αυτά που μας έστειλαν και αφορούν απόψεις φερόμενων μελών και οπαδών του ΚΚΕ που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο.
Όμως δεν πρέπει να προσπεράσουμε την  «ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ» όπως υπογράφουν για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΚΚΕ.
Κι αυτό γιατί η πρώτη ανάλογη παρέμβαση που έγινε –πάλι από το ιστολόγιο neaspora, και πάλι με την ίδια υπογραφή όπως τώρα- προκάλεσε δισέλιδη απάντηση από τον «Ριζοσπάστη» που μάλιστα την σχολιάζαμε εδώ.

Το κείμενο για το οποίο κάνουμε λόγο βρίσκετε εδώ και δεν ξέρουμε αν αυτή την φορά υπάρξει απάντηση από το δημοσιογραφικό όργανο της Κ.Ε του ΚΚΕ.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.