Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα!!!



Ο μεγάλος Λένιν έλεγε στους συντρόφους του: 
«όταν ο εχθρός σου σε επαινεί, γύρνα πίσω σου και κοίταξε που έχεις κάνει λάθος»... βέβαια εδώ δεν μιλάμε για εχθρό αλλά για εντολοδόχους και επικυρίαρχους προτεκτοράτου, και αυτό σαν πρώτη διαπίστωση που θα μας απασχολήσει από αύριο.

 το καφεδάκι στον Αντωνάκη θα του χρειαστεί για απόψε... αύριο θα είναι μια άλλη μέρα.
Ακολουθεί αναδημοσίευση:


 Η κ. Μέρκελ συνεχάρη τηλεφωνικώς τον Αντώνη Σαμαρά για τη νίκη του στις εκλογές
  Με ανακούφιση υποδέχθηκαν Ευρώπη και ΗΠΑ το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, εκφράζοντας την ελπίδα να σχηματιστεί το συντομότερο κυβέρνηση που θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις.

«Ο ελληνικός λαός μίλησε. Σεβόμαστε απόλυτα τη δημοκρατική του επιλογή και εκφράζουμε την ελπίδα ότι τα αποτελέσματα των εκλογών θα οδηγήσουν στο σχηματισμό κυβέρνησης άμεσα», ανέφεραν στην δήλωσή τους οι κύριοι Ρομπάι και Μπαρόζο και τόνισαν ότι θα συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας.

Η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συνεχάρη τηλεφωνικά τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, δήλωσε ότι η γερμανική κυβέρνηση αντιμετωπίζει το αποτέλεσμα
των εκλογών σαν μια απόφαση των Ελλήνων να προχωρήσουν μπροστά με πιο βαθιές μεταρρυθμίσεις και γενικά στον οικονομικό και ειδικότερα στο φορολογικό τομέα.

Παράλληλα ο Σόιμπλε υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει δεσμευτεί ενώπιον των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης τον περασμένο Φλεβάρη στην τήρηση του προγράμματος διάσωσης της χώρας και των σχετικών με αυτό υποχρεώσεων που ανέλαβε η Ελλάδα.

Νωρίτερα ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλλε προειδοποίησε ότι η μελλοντική κυβέρνηση στην Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει την πολιτική των μεταρρυθμίσεων. «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς τα εκεί», είπε ο Βεστερβέλλε μιλώντας στη γερμανική κρατική τηλεόραση, αναφερόμενος στις βουλευτικές εκλογές.

Την ελπίδα το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών να οδηγήσει γρήγορα στο σχηματισμό νέας κυβέρνησης που θα πραγματοποιήσει ταχείς προόδους στις οικονομικές προκλήσεις της χώρας, εξέφρασε η αμερικανική κυβέρνηση. (ΣΚΑΪ)

 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.