Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

"Στημένο το σκηνικό" του ξυλοδαρμού από την Λιάνα Κανέλλη;


Για όποιον δει προσεκτικά το
επίμαχο video του ξυλοδαρμού Κασιδιάρη - Κανέλλη μπορεί να παρατηρήσει ότι ο Κασιδιάρης χτυπάει την Λιάνα Κανέλλη.

Είναι η σκηνή που όλοι καταδικάζουμε ή πρέπει να καταδικάσουμε. Είναι το στιγμιότυπο που "παίζει" στα τηλεοπτικά κανάλια.

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά... το κυριότερο είναι το γιατί η Λιάνα Κανέλλη δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση.

Το παρακάτω video είναι χαρακτηριστικό και μάλλον δείχνει ότι προκάλεσε το δράστη:

[Για κάποιον λόγο το video δεν λειτουργεί - Δείτε το στο τέλος από άλλη πηγή]
Για όποιον καλόπιστο  τηλεθεατή παρακολούθησε την εκπομπή ίσως να παρατήρησε την πρόκληση που δέχτηκε ο εν λόγω δράστης από όλους σχεδόν τους συμμετέχοντες.

Το ότι η "Χρυσή Αυγή" έπρεπε να είναι ή να μην είναι κόμμα που πρέπει να εκπροσωπηθεί στη βουλή είναι ένα θέμα, όπως ένα άλλο θέμα είναι το τμήμα των ψηφοφόρων που εκπροσωπεί. Το ότι όμως η συζήτηση εκτράπηκε από όλους είναι κάτι που πρέπει να καταγραφεί, όπως πρέπει να καταγραφεί kai to ότι αυτό συμφέρει το πολιτικό σύστημα που βρήκε μια ακόμη ευκαιρία να "πετάξει την μπάλα στην εξέδρα".

Τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν το λαό που υποφέρει και θα τα βρει την επομένη των εκλογών της 17 Ιουνίου είναι γνωστά και συγκεκριμένα και δεν θα τα αποσπάσουν τα καθεστωτικά διαπλεκόμενα ΜΜΕ και οι καλοπληρωμένοι τηλεαστέρες που βρήκαν ένα νέο άλλοθι να αποπροσανατολίσουν για μια ακόμη φορά την κοινή γνώμη.  


Ντροπή σε όλους αυτούς που αναπαράγουν μόνον τις επιλεγμένες σκηνές και όχι την ουσία της διαμάχης που θα είχε ίσως ένα πολιτικό ενδιαφέρον. Η πτώση των ποσοστών του δικομματισμού και η περιθωριοποίηση του ΚΚΕ μπορεί να βολεύει προσωρινά το σύστημα αλλά δημιουργεί έναν "εν δυνάμει"  διχασμό που μπορεί να οδηγήσει για μια ακόμη φορά την ελληνική κοινωνία σε νέες περιπέτειες εμφυλιακής σύγκρουσης με απρόβλεπτες καταστάσεις και συνέπειες.

Ο ιστοχώρος μας από εδώ στηλιτεύει τις φασιστικές συμπεριφορές από όπου και εάν προέρχονται αλλά πάνω από όλα θα γράφει και θα υποστηρίζει την αλήθεια και μόνον την αλήθεια, όσο και να δυσαρεστεί τον "καθωσπρεπισμό" που θέλουν να μας επιβάλλουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Νάσος


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.