Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Για «κρυφή ατζέντα» κατηγόρησε το ΥΠΟΙΚ ο ΣΥΡΙΖΑ


Για «κρυφή ατζέντα» κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Οικονομικών, προκαλώντας έκπληξη με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από τις χθεσινές συναντήσεις αντιπροσωπειών του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Ζανιά και τον Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Ι. Διώτη προέκυψαν «αποκαλυπτικά δεδομένα», καθώς ο υπουργός Οικονομικών δεν αρνήθηκε την ύπαρξη «απόρρητων» επεξεργασιών-προτάσεων στο φορολογικό πεδίο, τις οποίες όμως για προφανείς λόγους (προεκλογική περίοδος) αρνήθηκε να κοινοποιήσει.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός αυτό συνηγορεί υπέρ ενός συγκεκριμένου «μνημονιακού σχεδιασμού» για νέα φορολογική επιδρομή μετά τις εκλογές. «Καλούμε την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να καταθέσει δημόσια τις εν λόγω προτάσεις-επεξεργασίες», τονίζει η σχετική ανακοίνωση.
Πρέπει να σημειωθεί πως μετά την μεσημεριανή συνάντηση που είχαν χθες ο υπουργός...
Οικονομικών Γ. Ζανιάς με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ που απαρτιζόταν από τους κ.κ. Γ. Μηλιό, Τρ. Αλεξιάδη, Γ. Κουτσούκο και Τ. Λαζαρίδη τα στελέχη του κόμματος ερωτήθηκαν από δημοσιογράφους για το περιεχόμενο της συνάντησης και δήλωσαν ικανοποιημένα από τη συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών δηλώνοντας πως η ενημέρωση έγινε σε πολύ καλό κλίμα.
Σήμερα ωστόσο καταγγέλλουν τον κ. Ζανιά για «κρυφή ατζέντα»! (Press-GR)


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.