Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Π. Καμμένος: Ο Βενιζέλος θα πληρώσει ποινικά και αστικά!


«Ο κ. Βενιζέλος είναι ένας από αυτούς που δεν θα γλιτώσουν και θα πληρώσουν ποινικά και αστικά» για το Μνημόνιο, είπε χαρακτηριστικά από τις Σέρρες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος!

Η δήλωσή του έχει ως εξής:
«Αυτοί που συνυπέγραψαν τα Μνημόνια και τους όρους του Μνημονίου, αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στην Τρόικα και οδήγησαν τους Έλληνες στην αγχόνη, να ξέρουν ότι δεν θα γλιτώσουν και θα πληρώσουν ποινικά και αστικά.
Ο κ. Βενιζέλος είναι ένας από αυτούς. Αντί ο κ. Βενιζέλος να μαζεύεται και να ντρέπεται αντί ο κ. Βενιζέλος να παραδοθεί μαζί με την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου και τον εκπρόσωπο της λέσχης Bilderberg τον Παπακωνσταντίνου, ας σιωπήσει τουλάχιστον την ώρα που υποφέρει ο ελληνικός λαός. Πάντως δεν θα γλιτώσει από εμάς».

Νωρίτερα, από το Νευροκόπι της Β. Ελλάδας, ο κ. Καμμένος έδωσε σαφείς απαντήσεις μέσα από το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος και ειδικότερα στο μέρος που αφορά τις παραμεθόριες ακριτικές και νησιωτικές περιοχές.
Ακόμα καυτηρίασε τις πολιτικές που έχουν οδηγήσει στο να περνούν τα σύνορα οι κάτοικοι της περιοχής για να βρουν φθηνά καύσιμα, αλλά και προϊόντα και αντιπαρέβαλε την πρόταση για τις Ειδικές Φορολογικές Ζώνες με χαμηλούς συντελεστές για να υποστηριχθεί ο φθηνός τρόπος παραγωγής, αλλά και η αύξηση της κατανάλωσης που θα δώσει έσοδα στο κράτος.
Τέλος, ξεκαθάρισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δε μπορούν να ανεχθούν άλλο την υπάρχουσα κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας και δη στο ζήτημα του υπερπληθυσμού των λαθρομεταναστών, καθώς και της εγκληματικότητας από τα αφύλακτα σύνορα όπως αυτά της περιοχής Εξοχής.
Ως προς το τελευταίο δεσμεύθηκε να προτείνει τη φύλαξη του σημείου από δυνάμεις του ελληνικού στρατού.

 Δείτε το video - παρωδία με γερμανική μετάφραση:

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.