Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η Αριστερά συζητάει στο Βαθύ Κόκκινο (Βίντεο)


Παρακολουθήστε ένα “debate” τελείως διαφορετικό από αυτά που μας έχουν συνηθίσει τα κανάλια. Τρεις αγωνιστές της Αριστεράς με διαφορετική πολιτική τοποθέτηση, συζητούν έντονα τις απόψεις τους μακριά από όρους τηλεοπτικού μάρκετινγκ, με το ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό της Αριστεράς.

Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που φιλοξενούμε στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ τους:
-Γιώργο Σαρρή, μουσικό-τραγουδιστή-τραγουδοποιό και μπλόγκερ,
-Παναγιώτη Βωβό, μέλος της Κ.Π.Ε. του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και
 -Γιάννη Ραχιώτη, υποψήφιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Α’ Αθήνας

για να συζητήσουν για το ευρώ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα μνημόνια και τη δανειακή σύμβαση, τις εκλογές της 17ης Ιούνη, το φασιστικό φαινόμενο, την κοινή δράση της Αριστεράς και πολλά άλλα.

Είχαμε κατά νου μια πιο σύντομη συζήτηση, όμως ο πλούτος και το ενδιαφέρον της μας παρέσυρε. Ίσως πάντως πιο σημαντικό και από αυτές καθ’ εαυτές τις απόψεις που ακούστηκαν, είναι το ίδιο το γεγονός της συζήτησης στην τόσο κρίσιμη αυτή περίοδο για την ελληνική κοινωνία.

Από την άποψη αυτή, η συζήτησή μας ‘δικαιώνει’ εν μέρει την άποψη του Μακ Λούαν:
 Ορισμένες φορές, ίσως, «το μέσον είναι το μήνυμα»…

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.