Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ - EΛΛΑΔΑ 4-2 [Η Εθνική Ελλάδος, δεν_μπόρεσε απέναντι στην ....Πολυεθνική Γερμανίας!!!]

 «Αντίο» στο Euro 2012 με ψηλά το κεφάλι είπε η εθνική ομάδα, που ηττήθηκε 4-2 από τη Γερμανία στο δεύτερο προημιτελικό.

Πάλεψε όσο μπορούσε η Ελλάδα, αλλά απέναντί της είχε μία πολύ καλύτερη ομάδα και μάλιστα ... πολυεθνική, που μόνο Γερμανούς δεν είδαμε να παίζουν! Ασιάτες, Αφρικάνοι, Πολωνοί και ότι άλλο θέλει κανείς, συνθέτουν την κατά τα άλλα Εθνική Γερμανίας!

Με τρεις αλλαγές στην επίθεση παρέταξε την ομάδα του ο Γιόακιμ Λεβ. Αντί των Γκόμεζ, Ποντόλσκι και Μίλερ, ξεκίνησαν οι Ρόις, Σούρλε και Κλόζε. κινήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού δεν επηρέασαν τη Γερμανία, που από το πρώτο λεπτό έδειξε τις διαθέσεις της κι αν δεν ήταν σε μεγάλη βραδιά ο Μιχάλης Σηφάκης, τότε το σκορ θα είχε...ξεφύγει από το ημίχρονο. ...

Στο 39΄ ο Σηφάκης δεν μπόρεσε να κάνει τη σωτήρια επέμβαση στο σουτ του Λαμ. Ο αρχηγός της Μπάγερν με «κεραυνό» έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στη Γερμανία, η οποία βάσει της εικόνας του ματς δικαιούτο το γκολ.

Η εθνική μας ομάδα άρχισε να βγαίνει πιο οργανωμένα στην επίθεση και στο 55΄ έφτασε στην ισοφάριση. Από ασίστ του Φωτάκη στον Σαλπιγγίδη ο τελευταίος με εξαιρετικό γύρισμα στην «καρδιά» της μικρής περιοχής έδωσε τη δυνατότητα στο Σαμαρά να κάνει το 1-1.

Μέσα σε 20 λεπτά η ομάδα του Λεβ πέτυχε 3 γκολ κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη-πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.

Το τελικό 4-2, δείχνει ότι η Εθνική Ομάδα, δεν παράτησε τον αγώνα, αλλά μπροστά στην "πολυεθνική" δύναμη της ... Μέρκελ, δεν μπόρεσε να κάνει το θαύμα!

Τόσο τα παιδιά της Εθνικής, όσο και ο ίδιος ο προπονητής, αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και μας έκαναν υπερήφανους!

Η νέα επιτυχία αυτή της Εθνικής, θα πρέπει επιτέλους να εξαργυρωθεί από την Πολιτεία, και να αποκτήσει το ποδόσφαιρο, τις υποδομές και τις επιτυχίες που δημιούργησε το μπάσκετ στη χώρα μας!

Οπως και να έχει όμως, οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αυτά!


 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.