Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Tώρα οι τρομοκράτες-τοκογλύφοι διαθέτουν κέντρο γκεμπελικής προπαγάνδας! Το 52% τάσσεται εναντίον του ευρώ…

από "σίβυλλα"
…στη γειτονική Ιταλία και τα κανάλια των νταβατζήδων δημοσίων έργων μαζί με τους δημοσιοκάφρους αναλαμβάνουν να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη, να διασώσουν τους απατεώνες τραπεζίτες!
Ανάλογη εκπομπή που ανακοινώνουν ότι θα παιχτεί και στην Ελλάδα, λίγο πριν από τις εκλογές, είδαν οι Ιταλοί πολίτες. Μια εκπομπή απάτη, μιας και απέτυχαν τα παπαγαλάκια της δημοσιοκαφρίλας, οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας να τρομοκρατήσουν τον ιταλικό λαό.
Τεράστια τα κονδύλια που διαθέτει το τραπεζικό κεφάλαιο για να ανατρέψει τη λαϊκή οργή στην Ευρώπη, για να διατηρήσουν την κατοχή και την επιβολή του χυδαίου νεοφιλελεύθερου μοντέλου.
Τι «έπαιζε» χθες η ιταλική κρατική τηλεόραση στην δημοφιλή εκπομπή "Ballarò", κάτι σαν τις εκπομπές του Πρετεντέρη Υπηρεσίας (δείτε φώτο), μετά τη δημοσκόπηση που...
θέλει το 52% να θεωρεί δυστυχία το ευρώ;
- Αν η Ιταλία επέστρεφε στη λιρέτα:
• Υποτίμηση 25% έως 60%... φτωχότεροι οι χαμηλόμισθοι
• Το λίτρο γάλακτος από 1,70 ευρώ θα στοιχίζει 5.000 λιρέτες
• Ουρές στις τράπεζες… διαφυγή κεφαλαίων
• Αύξηση επιτοκίων… αύξηση δημόσιου χρέους
Το ίδιο παιχνίδι στην Ελλάδα. Με νύχια και δόντια οι δωσίλογοι, τα κόμματα της υποτέλειας, η παραδοσιακή δεξιά και η νέο-δεξιά του Βενιζέλου παίζουν τα ρέστα τους με τη στήριξη του διεθνούς κέντρου τρομοκρατίας-προπαγάνδας. Μέχρι τις εκλογές θα τα «δώσουν όλα» για να διασώσουν την κερδοφορία των αφεντικών τους και να αποφευχθεί μια δημοκρατική αριστερή κυβέρνηση!
Θα περάσουν τα σχέδια των υπαλλήλων των Βρυξελλών;
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.