Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Καλό Καλοκαίρι! Ραντεβού την 3η του Σεπτέμβρη!

Γράφει ο Δευκαλίων

Μ’ αυτά και μ’ αυτά το καλοκαίρι έφθασε στην μέση.
Τελειώνει και ο Ιούλιος κι έρχεται ο Αύγουστος. «Αύγουστε καλέ μου μήνα να ’σουν δύο φορές τον χρόνο» αναφέρει η λαϊκή παροιμία. Μακάρι και ο φετινός Αύγουστος να είναι για την πατρίδα μας τόσο καλός όσο αυτόν που αναφέρει η παραπάνω παροιμία.
Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν φαίνονται ευοίωνα για την πατρίδα μας. Κάτι η περιβόητη τρόικα που ήρθε για να μας επιβάλει μέτρα 11,5 δις ευρώ. Κάτι η κυβέρνηση των δύο μνημονίων και του ενός εκβιασμού που ψάχνει να βρει τρόπο ώστε να γίνει ακόμα πιο αρεστή και στους διεθνείς αλλά και στους εγχώριους τραπεζίτες. Κάτι η διεθνής οικονομική συγκυρία που συνεχώς επιβαρύνεται και απειλεί την διεθνή οικονομία με μία νέα όξυνση της παγκόσμιας κρίσης που μαίνεται από το 2007…
Όλα αυτά, αλλά και πολλά άλλα συναφή, μας χαλάνε την διάθεση και μας ρίχνουν την ψυχολογία. Τα ερωτηματικά για το αύριο μαζί με τα προβλήματα του σήμερα δεν μας αφήνουν να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το μοναδικό Ελληνικό καλοκαίρι.
Η στήλη θα απουσιάσει από αύριο και έως το τέλος Αυγούστου. Δεν θα πάει όμως διακοπές. Θα φροντίσει να τελειώσει η συγγραφή του βιβλίου της «Αυταρχικός Καπιταλισμός» και να επιμεληθεί της έκδοσης του, ώστε να είναι έτοιμο, αν όλα πάνε καλά, στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Με τις θερμότερες ευχές για όλους τους φίλους.

Καλό Καλοκαίρι! Ραντεβού την 3η του Σεπτέμβρη!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.