Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ιδού τα ισχυρά ισοδύναμα!


Πέρα από την περικοπή αυτών που εισπράττουν δύο και περισσότερες συντάξεις, γιατί υπάρχουν και πολυσυνταξιούχοι, θα μπορούσε η κυβέρνηση να προτείνει στην Τρόικα το πλέον ισχυρό ισοδύναμο, που δεν θα ήταν άλλο από την δραστική μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης σε 5.000 ευρώ, καταργώντας κάθε άλλη παροχή, εκτός από το ελευθέρας στα δημόσια μέσα συγκοινωνίας. 

Το ίδιο να ισχύσει και για τους δικαστές και γενικά για τους ανώτατους κρατικούς λειτουργούς και τα  στελέχη των εποπτευόμενων από το Δημόσιο επιχειρήσεων με ανάλογη μείωση και των συντάξεών τους. 
Επίσης να καταργήσει τις αμοιβές των συνταξιούχων που τοποθετούνται σε κρατικές θέσεις και των μεγαλοσυνταξιούχων δικαστών που έχουν τοποθετηθεί ή πρόκειται να τοποθετηθούν επικεφαλής Ανεξάρτητων Αρχών, ούτε να αποζημιώνονται για τη συμμετοχή τους σε επιτροπές και συμβούλια. 
Μια τέτοια κίνηση από πλευράς της κυβέρνησης θα απαντούσε και στις επισημάνσεις ευρωπαίων αξιωματούχων, ότι δεν αγγίζει τους ισχυρούς και τους πλούσιους.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.