Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Η αλήθεια για την "κολυμβήθραν τοῦ Σιλωάμ" στην Χίο, μέσα από τις Άγιες Γραφές: Εἶπεν αὐτοῖς ὁ ᾿Ιησοῦς· εἰ τυφλοὶ ἦτε, οὐκ ἂν εἴχετε ἁμαρτίαν· νῦν δὲ λέγετε ὅτι βλέπομεν· ἡ οὖν ἁμαρτία ὑμῶν μένει.

Σχετικό: Αποκάλυψη για τα επιδόματα τυφλότητας στη Χίο [Αναμένουμε την δικαιοσύνη να αποφανθεί]

Ο ιατρικός επανέλεγχος των ατόμων που λαμβάνουν επίδομα τυφλότητας, αποδεικνύει ότι πράγματι η Χίος βρίσκεται στο κόκκινο.«Η Χίος βρίσκεται στο κόκκινο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της πρώτης επιτροπής των ΚΕΠΑ, οφθαλμίατρος Κωνσταντίνος Βογιατζάκης, σε δηλώσεις του μετά την πρώτη εβδομάδα εξετάσεων. (VIDEO)


Χωρίς να δώσει το ακριβές ποσοστό των επιδομάτων που κρίθηκαν από την τριμελή επιτροπή ότι κακώς λάμβαναν επίδομα, σημείωσε ότι αυτό είναι δουλειά της διοίκησης αλλά και καλύτερα είναι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, ο κ. Βογιατζάκης τόνισε ότι εξετάστηκαν 120 από τους 140 κληθέντες δικαιούχους. Οι υπόλοιποι 20 είτε δεν παρουσιάστηκαν, είτε έχουν αποβιώσει.
Αφορμή πάντως για τις δηλώσεις του στα τοπικά μέσα, φαίνεται ότι στάθηκαν οι δηλώσεις της οφθαλμιάτρου στο νοσοκομείο της Χίου, Λεμονιάς Βαρκάρη, περί ανθρωπιστικών λόγων για την χορήγηση βεβαιώσεων,
«Ο γιατρός μπορεί να λειτουργεί ανθρωπιστικά και φιλάνθρωπα. Η φιλανθρωπία είναι θεάρεστο έργο . Κανείς όμως δεν μπορεί να κάνει φιλανθρωπία με χρήματα των φορολογουμένων και του κράτους», τόνισε ο κ. Χαλβατζάκης, που χρησιμοποίησε και τη λαϊκή παροιμία ότι δεν μπορούμε «να κάνουμε μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα».

Ο έλεγχος θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, για τους υπόλοιπους 310 περίπου δικαιούχους επιδομάτων τυφλότητας. Συγκεκριμένα οι έλεγχοι θα συνεχιστούν την Τρίτη από 3 επιτροπές που θα εργάζονται παράλληλα, ενώ πιθανόν να έρθει στη Χίο και ο υποδιοικητής του ΙΚΑ, οπότε και θα δώσει απαντήσεις για τον τρόπο που θα χειριστεί την υπόθεση το Ίδρυμα για όσους λάμβαναν επίδομα χωρίς να το δικαιούνται.
Σειρά πάντως για επανέλεγχο αναμένεται να λάβουν ανάλογα επιδόματα που χορηγούσαν ο ΟΓΑ αλλά και ο Οίκος Ναύτη…


Διαβάστε περισσότερα...
για τον τίτλο από το "Άγιο Πρωτότυπο"


και για άλλο σχετικό ΕΔΩ
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.