Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Μέγα ατόπημα του υπουργού Ανάπτυξης και Υποδομών, που ξεκίνησε με το... αριστερό τη θητεία του

Ο Χατζηδάκης έβαλε κατασκευαστή στη θέση του Γ.Γ. Δημοσίων Έργων

Πολλά ερωτηματικά δημιουργούν οι πρώτες κινήσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Υποδομών, κ. Κωστή Χατζηδάκη.
Ο κ. Χατζηδάκης δεν πρόλαβε να αναλάβει τα καθήκοντά του και υπέπεσε σε μια τεράστια πολιτική γκάφα που ακόμη κι αν δεν εμπεριείχε δόλο, προκαλεί σίγουρα το δημόσιο αίσθημα και τη νοημοσύνη των πολιτών, που απαιτούν πλήρη διαφάνεια και αξιοκρατία από όλα τα πολιτικά πρόσωπα.
Κι αυτό γιατί στη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων τοποθέτησε τον κ. Στράτο Σιμόπουλοεργολάβο, ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας. Σα να λέμε ότι θα βάλουμε το... «λύκο να φυλάει τα πρόβατα».
Η επιλογή αυτή εγείρει μέγα πολιτικό ζήτημα ως προς τον κ. Χατζηδάκη. Ακόμη κι αν κάποιος θεωρήσει νόμιμη και... ηθική την τοποθέτηση του κ. Σιμόπουλου και παρακάμψει το γεγονός ότι κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ασυμβίβαστο, πώς ο νέος Γενικός Γραμματέας θα πείσει για την αμεροληψία του, όταν επί χρόνια βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο;
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν οφείλει μόνον να είναι τίμια, οφείλει και να φαίνεται τίμια. Κι αυτό θα έπρεπε να το ξέρει πολύ καλά, αν όχι ο κ. Σιμόπουλος, τότε ο κ. Χατζηδάκης, που φέρει και την ευθύνη της συγκεκριμένης επιλογής. (newsbomb)

 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.