Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Το "τρενάκι της Αβάντων", οι κουμπάροι με το νυφικό και η κυρία με το σκύλο

Διαβάστε τι λένε οι Χαλκιδέες για τις φήμες, που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα στην πόλη:


Από κουτσομπολιά και φήμες στη Χαλκίδα άλλο τίποτε. Θέλετε να σας θυμίσω τι έχει ακουστεί τα τελευταία χρόνια και έγινε επί πολλές μέρες "talk of the town", που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι;

Το "τρενάκι της οδού Αβάντων" ήταν σίγουρα το πιο hot θέμα συζήτησης επί ένα και βάλε μήνα, ενώ φιλοξενήθηκε και στις στήλες Αθηναϊκών περιοδικών (μέχρι σε κουτσομπολίστικες εκπομπές στην τηλεόραση έπαιξε το θέμα).

Η υποψήφια νύφη που έπιασε την παραμονή του γάμου τον μέλλοντα άντρα της να φοράει το νυφικό της και να είναι στο κρεβάτι με τον κουμπάρο τους ήταν άλλο ένα top θέμα συζήτησης.

Παλιότερα είχαμε τον γνωστό επιχειρηματία, που έπαιξε τη γυναίκα του στα χαρτιά μία παραμονή Πρωτοχρονιάς, την κυρία με το σκύλο στο Βασιλικό (που κόλλησαν ...ξέρετε πως) και διάφορα άλλα, που θέλουμε ώρες για να τα γράψουμε όλα.

Το ερώτημα που τίθεται είναι: Πόσες από τις φήμες ( αν και μεταξύ μας τα παραπάνω περιστατικά είναι ... καρατσεκαρισμένα και όχι απλώς φήμες), που ακούγονται στη Χαλκίδα είναι αληθινές;

Διαβάστε παρακάτω τι πιστεύουν οι Χαλκιδέες, σχετικά με τις φήμες που ακούγονται στην πόλη.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.