Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

''Λεφτά υπάρχουν'' γιά τουρίστες'' 'Ελληνες διπλωμάτες

- Ο γεν. Πρόξενος κι εργένης (Μόντρεαλ), ζει σε χλιδάτη προξενική κατοικία των 700 τ.μ. και προτιμά το... τέννις τα πρωϊνά, στο φημισμένο ''club 13'', έξω από την πόλη.
- Ο γεν. Πρόξενος (Τορόντο) έχει μετατρέψει την προξενική κατοικία σε...εκκλησία και αφού...ψάλει και προσευχηθεί, μετά περνά μιά... βόλτα από το Προξενείο γιά 2-3 ώρες.
- Η εντελώς αχρείαστη ελληνική πρεσβευτική αποστολή στο ICAO (International Civil Aviation Organization), με τους 7 αργόσχολους (λες και δεν μπορούσε ο πρέσβης μας στην Οττάβα να διαπιστευθεί και στον ημιενεργό Οργανισμό, στο Μόντρεαλ).
- Το γενικό Προξενείο (Μόντρεαλ) μετακόμισε από κτίριο πρώην ιδιοκτησίας Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, με ενοίκιο 8.000 καναδικών δολαρίων τον μήνα, σε καινούργιο ''γυάλινο ουρανοξύστη'' σε κεντρικό σημείο της πόλης, με ενοίκιο 27.000 δολ.
- Αν και τα γεν. προξενεία μαζεύουν 18 εκατομ. δολάρια Καναδά τον χρόνο γιά ''προσφερόμενες'' και ακριβές ''υπηρεσίες'' στην Ομογένεια (διαβατήρια, πληρεξούσια κλπ), οι υπάλληλοί τους είναι απλήρωτοι γιά μήνες. (Περισσότερα, αύριο)
Προηγούμενη αποκάλυψη: 

Προκλητικά ποσά γιά προξενική κατοικία στο Σικάγο

 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.