Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ανεμομαζώματα… Διαβολοσκορπίσματα!

Γράφει ο Δευκαλίων

Παραιτήθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ν. Νικολόπουλος. Στην επιστολή παραίτησης ο κ. Ν. Νικολόπουλος τονίζει:
«Ξεκαθαρίζω, ότι μόνη αιτία της παραιτήσεώς μου είναι η προσωπική μου πεποίθηση πως το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την Τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή»
Εμείς το είχαμε πει από τις 26 Ιουνίου 2012, στο άρθρο μας με τίτλο «Αυτοί πέφτουν από μόνοι τους …σαν τις μύγες» και το επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά η ίδια η ζωή.
Αρχικά λίγα μόνο λόγια για τον παραιτηθέντα. Αφού είναι τόσο πιστός οπαδός της επαναδιαπραγμάτευσης, τότε γιατί δεν καταψήφισε την κυβέρνηση που παρέπεμψε ουσιαστικά την επαναδιαπραγμάτευση στις καλένδες;
Όλοι γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση Α. Σαμαρά είναι προϊόν δύο μνημονίων και ενός εκβιασμού. Ένα άθροισμα κομματικών στελεχών από τρία κόμματα, χωρίς ιδεολογική και πολιτική ομοιογένεια και με μοναδική πολιτική ταυτότητα και στόχο την...
απόλυτη πίστη στα επαίσχυντα μνημόνια. Μία τέτοια κυβέρνηση δεν είναι δυνατόν να έχει μπροστά της πολύ δρόμο και λαμπρό μέλλον.
Η κυβέρνηση Α. Σαμαρά, έτσι όπως ξεκίνησε και βαδίζει είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε πολύ λίγο χρόνο θα έχει πετύχει να αναγορεύσει την κυβερνητική θητεία του εθνικού ολετήρα Γιώργου Παπανδρέου σε όαση εθνικά ωφέλιμης και χρηστής διακυβέρνησης.
Με λίγα λόγια, ανεμομαζώματα… διαβολοσκορπίσματα!





==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.