Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

H στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ (ως "νέος Λεβέντης") Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε: Ξεκινάμε από μηδενική βάση...

από "σίβυλλα"
Από το "press-gr"
Μαθήματα Πολιτικής από τον ακαδημαϊκό Νίκο Ανδρουλάκη...
Διαβάζω στο Έθνος ότι η στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε: «Ξεκινάμε από μηδενική βάση την προσπάθεια ανασύνταξης. Δεν προσπερνάμε την ιστορία μας. Πολλοί μίλησαν για τον θάνατο του ΠΑΣΟΚ. Οσοι λοιπόν ονειρεύτηκαν τον θάνατο του ΠΑΣΟΚ, για να γίνει λίπασμα στις φιλοδοξίες τους, πήραν ηχηρό μήνυμα την Παρασκευή, γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι οι παρατάξεις, τα κόμματα, δεν γίνονται αν...
μαζευτούν πέντε φίλοι να γράψουν ένα κείμενο».
Σχόλιο Παραπολιτικής: Μπορεί φαινομενικά τα όσα υποστήριζε ο κ. Ανδρουλάκης να μοιάζουν με μπούρδες αλλά νομίζω ότι θα πρέπει όλοι να το ακούμε με προσοχή καθώς εκφράζεται με το ακαδημαϊκό κύρος που του προσφέρει η θέση εργαστηριακού συνεργάτη στην ΑΣΠΑΙΤΕ.
Μαθαίνω πάντως ότι στα εργαστήρια του Βενιζελιστάν μοιάζουν βέβαιοι ότι έχουν καταφέρει να πετύχουν τη διάσπαση του ατόμου καθώς η ολιγομελής ομάδα των βενιζελικών έχει ήδη προλάβει να διασπαστεί σε δυο ομάδες.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.