Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ο ΓΑΜΟΣ, Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ KAI H GOLDMAN SACHS



Τελικά έχουν δίκιο οι Ευρωπαίοι να μας ζηλεύουν για τη ζωή που νομίζουν ότι κάνουμε.
Έτσι τους τα λένε, έτσι πιστεύουν οι άνθρωποι.
Έτσι ακριβώς δε συμβαίνει και στην Ελλάδα με τα δικά μας πρόβατα?
Φώναζαν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, εσωτερικού και εξωτερικού, ότι θα μετακινηθούμε ως χώρα στην εποχή του τροχού αν ψηφίζαμε Τσίπρα και όχι Σαμαρά.
Και έτσι έγινε. Οι κότες ψηφίσαμε τους κλέφτες και απατεώνες, ξανά, νομιμοποιώντας την προδοσία τους.

Και τα λέω αυτά γιατί θυμήθηκα τη συζήτηση που είχα με έναν από τους στενούς μου φίλους στο γάμο ενός επίσης πολύ καλού μας φίλου, το Σάββατο που μας πέρασε.
Ο πατέρας του φόλα ΠΑΣΟΚ αλλά αυτός ψήφισε εκεί μόνο μια φορά, την πρώτη του, και από τότε ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.΄Ανεξάρτητη συνείδηση γενικώς.
Το Σάββατο μου μιλούσε και νόμιζα πως είχε πάθει μετάλλαξη, απορούσα με αυτά που άκουγα από το στόμα του.
Τον ρωτάω, "τι ψήφισες ρε φίλε γιατί με μπέρδεψες". Και μου απαντάει "ΠΑΣΟΚ".
Ε, το τι γέλιο έριξα δε λέγεται. Δε μπορούσα να σταματήσω, το κεφάλι μου πόνεσε από το πολύ γέλιο.
Μετά άρχισε να γελάει κι αυτός και γελούσαμε μαζί λες και μιλούσαμε για γκόμενες.

Δεν τον κατηγορώ γιατί εγώ, επειδή έχω μόνο την πάρτη μου να σκεφτώ, δε μπορώ να μπω στη θέση του που έχει να σκεφτεί τον εαυτό του, τη γυναίκα του, τα παιδιά του, το μέλλον τους. Εννοείται πως αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο ευάλωτοι στην τρομοκρατία.
Το σύστημα έχει τους τρόπους, αυτούς που έχουν μπει ήδη μέσα στην κρεατομηχανή να μη μπορούν να την αποφύγουν και να καταλήξουν κιμάς. Μόλις μας το απέδειξε...


Η αλήθεια όμως είναι πιο σκληρή ακόμη και από την τρομοκρατία.
Οι ίδιοι που μας απειλούσαν με έξοδο από το ευρώ αν δεν ψηφίζαμε τον εκλεκτό τους, οι ίδιοι φανερώνουν σήμερα τα πραγματικά τους σχέδια που δεν είναι άλλα από την Ελληνική έξοδο.
Χρόνο χρειαζόντουσαν τα παιδιά και εμείς ως καλοί άνθρωποι τους τον δώσαμε.
Δε μας κάνει εντύπωση ούτε η δήθεν εγχείρηση του Σαμαρά ούτε τίποτα από τα όσα τραγικά  συμβαίνουν μετά τις εκλογές στην 3η προδοτική κυβέρνηση Τσολάκογλου.
Αν είχε βγει ο Τσίπρας θα μπορούσαν να τον χώσουν στο νοσοκομείο για να μην τον έχουν στα πόδια τους στη Σύνοδο? Όχι γιατί δεν είναι υπάλληλός τους, τουλάχιστον όχι ακόμη.
Οι Αμερικανοί λένε "όσο μεγαλύτερο το ψέμα τόσο πιθανότερο είναι να τα φάνε...αμάσητο" τα πρόβατα, ο λεγόμενος λαός.

Και το μεγαλύτερο ψέμα που μας έχουν πει είναι ότι αυτοί, οι πολιτικοί μας δηλαδή, αυτούς που εμείς ψηφίζουμε, κυβερνούν τον κόσμο.
Ποιοι κυβερνούν? Αυτοί, δηλαδή οι λεγόμενες... αγορές!!!
Και εμείς τι είμαστε...αφήστε το καλύτερα!
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.