Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗ SIEMENS! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...

Δεν εννούμε βέβαια ότι ο κύριος Καρακώστας συμμετείχε στο φαγοπότι. Την δουλειά του έκανε

Η απαρχή μιας σειράς αποκαλύψεων που σύντομα θα δουν σύντομα το φως της δημοσιότητας, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιάννης Καρακώστας (τον βλέπετε στη φωτο) ήταν μέχρι και πέρυσι νομικός σύμβουλος της Siemens.
Όπως προκύπτει από τις επιστολές που δημοσιεύει το Olympia.gr, ο κ. Καρακώστας ήταν όντως επί σειρά ετών υπάλληλος της αμαρτωλής γερμανικής εταιρείας, ενώ φαίνεται ότι εκτός από επαγγελματική, είχε και προσωπική σχέση με τους άλλοτε ισχυρούς άνδρες της Siemens, κυρίους Καραβέλλα και Γεωργίου, έστω - όπως ισχυρίστηκε η ΝΔ - κι αν αποχώρησε μετά την έλευση Χριστοφοράκου. Αυτό, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο κ. Καρακώστας είχε κάποια σχέση με το φαγοπότι και τις μίζες στην εταιρεία.
Εκτός από τις συγκεκριμένες επιστολές, αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες που καταδεικνύουν ότι, ακόμη και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς είχε άρρηκτες σχέσεις με τη Siemens.
To Makeleio.gr παρακολουθεί με ενδιαφέρον τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το θέμα, ενώ ταυτόχρονα αναπάντητα μένουν έως τώρα τα ερωτήματα που αφορούν τις σχέσεις του κ. Αθανασίου με τον κ. Συγγέλη, παρότι ο πρώτος έχει υποστηρίξει πως απλώς ήταν από το ιδιο χωριό.
Το παρασκήνιο είναι μεγάλο και προσεχώς θα έχουμε εξελίξεις...




==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.