Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Εξεταστική για τις ευθύνες Γ. Παπανδρέου στη συμφωνία με το ΔΝΤ, ζητά η Κ.Ο των ΑΝ.ΕΛ - [video από Κόντα Channel 30 Ιουλίου 2012]

Πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία  ότι η ένταξη της Ελλάδος στο ΔΝΤ, σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, ήταν γνωστή στον κ. Παπανδρέου και την κυβέρνηση του, κατέθεσε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, δήλωσε ότι η πρόταση για τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής,  θα αποσταλεί στο σύνολο των Ελλήνων βουλευτών, προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία που έγινε από τον πρώην μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του κόμματός του.
«Ήλθε η ώρα πλέον οι Έλληνες βουλευτές να αποφασίσουν αν θα μείνουν πιστοί σε αυτά που έλεγαν στον ελληνικό λαό για την σύσταση μιας και μόνης εξεταστικής επιτροπής ή θα συνεχίσουν την συγκάλυψη στον συμμαθητή τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του. Ζητούμε να υπογραφεί από τον αριθμό των βουλευτών που προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής», κατέληξε ο κ. Καμμένος. (eklogika)



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.