Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Σταματήστε να μας δουλεύετε!!! - Κατά 23 δισ. ευρώ αυξήθηκε το δημόσιο χρέος μέσα σε ένα τρίμηνο Διαμορφώθηκε στα 303,527 δισ. ευρώ

Κατά περίπου 23 δισ. ευρώ αυξήθηκε μέσα σε ένα τρίμηνο το χρέος, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικότερα, στο τέλος του πρώτου εξαμήνου το χρέος διαμορφώθηκε στα 303,527 δισ. ευρώ, όταν στο τέλος του πρώτου τριμήνου ήταν 280,292 δισ. ευρώ, δηλαδή μέσα σε τρεις μήνες αυξήθηκε κατά 23 δισ. ευρώ περίπου.

Τα ταμειακά διαθέσιμα στα τέλη Ιουνίου ήταν 3,495 δισ. ευρώ, έναντι 4,401 στα τέλη Μαρτίου.

Αναλυτικά τα στοιχεία για το δημόσιο χρέος ΕΔΩ



Η Ελλάδα, αλλά και η Ευρώπη,  βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. 
Ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας, Γιάννης Βαρουφάκης, αναφέρεται στα ανατριχιαστικά σενάρια πτώχευσης της χώρας μας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στη Γερμανία τους απασχολεί το πώς θα γίνει η πτώχευση της Ελλάδα.

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό του ΑΝΤ1:

 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.