Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Το παλιό Μινιόν το νοικιάζει το Υπ. Οικονομικών με 24εκατομμύρια το χρόνο, ενώ έχει τόσα άλλα κτίρια στην κατοχή του! Ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες;;; Και_μας_ζητάνε_θυσίες... Θυσίες από τον φουκαρά!!!


Σπ. Καρατζαφέρης: Είμαι πολύ θυμωμένος!

Έξαλλος εμφανίστηκε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του κ. Κώστα Ουίλς ο Σπύρος Καρατζαφέρης για το γεγονός του ότι η κ. Άννα Ψαρουδάκη Μπενάκη, μίλησε κάνοντας μονόλογο και αφότους απεχώρησε δόθηκε ο λόγος στους υπόλοιπους καλεσμένους της εκπομπής.
"Είμαι πολύ θυμωμένος. Η δήλωσή της ήταν μέσα στο σύστημα, όχι προφητική. Έπρεπε να μπορούμε να συζητήσουμε, το να σχολιάσω εγώ τώρα τα όσα είπε μόνη της δεν με απασχολεί. Τι ωραία τι καλά... Τα είπαν μόνοι τους, τα άκουσαν μόνοι τους.
Αυτοί οι άνθρωποι μας κατέστρεψαν δεν μπορούν να κάνουν μονόλογο. Αφού δεν μπορεί να είναι ανοιχτήσε ερωτήσεις ας καθόταν στη σιωπή της.
Την ακουσαμε τι είπε, "πρέπει να υποστούμε θυσίες...". 

Οι 1745 φοροδιαφυγάδες όμως μια χαρά είναι... Όλα αυτά έπρέπε να μπορεί να τα απαντήσει!".
Και συνέχισε:
"Οι άνθρωποι που μας κυβέρνησαν έχουν εξανεμίσει τον Ελληνικό λαό. Κόστος και θυσίες θέλουν... Γιατί δεν δεσμεύουν αυτούς τους μεγαλοοφειλέτες της λίστας και να απαλαγεί ο κόσμος από το χαράτσι των 11,5 δις ευρώ;
Δεύτερον, με τους μετανάστες τι γίνεται; Έχουν πάρει λεφτά από την ΕΕ για τους λαθρομετανάστες και τώρα δήθεν κάνουν σισίτια για να δικαιολογήσουν αυτά που "έφαγαν"...
Τρίτον, θα τιμωρηθεί κανείς για την σύμβαση με την Siemens; Θα διεκδικήσουμε τα κατοχικά δάνεια;, Θα βρεθεί πολιτικός να τα απαιτήσει ή θα συνεχίσουμε να εμφανιζόμαστε στα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη σαν παιδιά των φαναριών;

Είναι κράτος αυτό, πρ. Υπουργοί, βουλευτές κτλ να έχουν μετακλητους υπαλλήλους; Τι θα γίνει με τον ΑΣΕΠ που με εξετάσεις παιδιά πέτυχαν στη Βουλή και δεν έχουν προσληφθεί ακόμα;
Το παλιό Μινιόν το νοικιάζει το Υπ. Οικονομικών με 24εκατομμύρια το χρόνο, ενώ έχει τόσα άλλα κτίρια στην κατοχή του! Ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες;;; Και μας ζητάνε θυσίες... Θυσίες από τον φουκαρά".

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.