Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Εαρινή σύναξη Κοντομηνά Κοπελούζου και Βενιζέλου στη Σκόπελο!


Περίεργες συμπτώσεις.
Ο μηντιάρχης  Δημήτρης Κοντομηνάς με το 45μετρο "Quintessa", δίπλα δίπλα με το  58 μέτρων mega yacht του Δημήτρη Κοπελούζου το "SUNDAY" απολάμβαναν από upper Deck  των υπερ-πολυτελών θαλαμηγών τους, το πρασινογάλαζο τοπίο της Σκοπέλου.
Συμπτωματικά στο διπλανό νησί της Σκιάθο,παραθερίζει η "ναυαρχίδα" του τηλεοπτικού προγράμματος του ALPHA η Λενιώ η (παινεμένη) Μενεγάκη.
Καπάκι αφίχθη εντελώς διακριτικά και ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος, κι έδεσε το γλυκό.
Εμείς βέβαια θα μείνουμε με...
την πίκρα γιατί κανείς δεν πρόκειται να μας καλέσει για ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ.
Ειδικά ο τελευταίος των VIP μαζί με τους υπόλοιπους σωτήρες-συγκυβερνήτες της χώρας, ετοιμάζονται να μας σερβίρουν πικρό καφέ.

Λες και δεν μας "φίλεψαν" ήδη αρκετούς..

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του crime.gr:



Ο Ευάγγελος Βενιζέλος περνάει στιγμές χαλάρωσης στη βίλα του πεθερού του  η οποία βρίσκεται σε μία πευκόφυτη περιοχή απέναντι από τη χώρα της Σκοπέλου.
Ο φακός του crime.gr τον "συνέλαβε" να διαβάζει και να...ρεμβάζει. Τα μέτρα ασφαλείας στο νησί είναι αυξημένα ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες η βίλα ανήκει σε εταιρεία του πεθερού του, ο οποίος δραστηριοποιείται σε κατασκευές ακινήτων στο νησί.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.