Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

​Έτοιμος να μιλήσει για όλους και για όλα Α.Τσοχατζόπουλος: Γνωρίζω_πρόσωπα και πράγματα, θα έρθει και η σειρά μου να κρίνω

​Έτοιμος να μιλήσει για όλους και για όλα δηλώνει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος .  Ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι ήρθε η ώρα ο καθένας να αναλάβει τιςευθύνες που του αναλογούν.
«Ασφαλώς, γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και τον ρόλο που έπαιξαν όλοι. Όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε. Εγώ σήμερα όχι μόνο κρίνομαι αλλά έχω ριχθεί σε ένα σύγχρονο «κολοσσιαίο» που επέβαλαν πολιτικές σκοπιμότητες. Θα έρθει και η σειρά μου να κρίνω.με την ανάδειξη όλης της αλήθειας ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που πραγματικά του αναλογούν» δηλώνει στην εφημερίδα "Καθημερινή" ο πρώην υπουργός.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην πρώτη συνέντευξη του μετά την αποκαλυπτική απολογία του Νικόλαου Ζήγρα ,ο οποίος υποστήριξε ότι μέχρι το 2004 διαχειρίζονταν τα μαύρα χρήματα του πρώην υπουργού, κάνει λόγο για πιέσεις που δέχτηκε ο άλλοτε στενός συνεργάτης και ξάδελφος του .
«Δεν άντεξε τον ασφυκτικό περιορισμό στον οποίο εξαναγκάστηκε από την ανακριτική αρχή και αποφάσισε να επικυρώσει όλα όσα του παρουσιάστηκαν ως ένα αληθοφανές σενάριο» λέει χαρακτηριστικά ο κος Τσοχατζόπουλος.
Ο πρώην υπουργός μάλιστα έχει ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας λόγο για μια νέα σκευωρία που κρύβεται πίσω από την απολογία του ξάδελφου του Ν.Ζήγρα...

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει αλλαγή στην υπερασπιστική του γραμμή, άλλωστε δεν είχε και κάποια συγκεκριμένη από την αρχή, αποτελεί όμως προϊόν συνειδητής επιλογής να «δώσει» κάτι προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης. Εχω δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να καταθέσουν άμεσα μηνύσεις εναντίον των πρωταγωνιστών αυτής της νέας σκευωρίας. Μένω σταθερά στη γραμμή όλα στο φως» .
Ο πρώην υπουργός μιλά και για την σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει . «Η κατάσταση της υγείας της γυναίκας μου, δείχνει να είναι εκτός ελέγχου. Είναι απαράδεκτη η άρνηση του ανακριτή και του εισαγγελέα να επιτρέψουν την αναγκαία ψυχιατρική και ιατροδικαστική εξέτασή της. Η προφυλάκισή της είναι πέρα για πέρα παράνομη και καταχρηστική» .
Δείτε περισσότερα στο βίντεο του Star

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.