Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Βενιζέλος γνώριζε από τον Σεπτέμβριο του 2011 για το «Καρούζος Gate» [pdf]

Μια νέα μαρτυρία επιβεβαιώνει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΕυάγγελος Βενιζέλος, γνώριζε για την υπόθεση του επιχειρηματία Καρούζου που αποκάλυψε η Real News από τον Σεπτέμβριο του 2011 που ήταν υπουργός Οικονομικών.
Οπως αποκαλύπτεται. εκτός από την εξώδικη ενημερωτική επιστολή που φέρεται να είχε στείλει στις 11 Απριλίου 2011, ο επιχειρηματίας και πρώην συνέταιρος του Γιάννη Καρούζου, Γιώργος Ζωγραφάκης, σχετική αναφορά είχε καταθέσει και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011.
Μιλώντας μιλώντας στο enikos.gr o κ.. Κεγκέρογλου τόνισε πως όταν έφτασε η συγκεκριμένη καταγγελία στο γραφείο του, έκρινε ότι έπρεπε να φέρει το ζήτημα στη Βουλή.
Ο ίδιος πάντως, αναφέρει ότι ποτέ δεν ήλθε εις γνώση του η εξώδικη ενημερωτική επιστολή που φέρεται να είχε στείλει στον πρόεδρο της βουλής ο κ. Ζωγραφάκης μερικούς μήνες πριν καταθέσει την αναφορά του. Ενώ, υπογραμμίζει ότι το ΣΔΟΕ έπρεπε ήδη να είχε βγάλει αποτέλεσμα και επισημαίνει την ανάγκη να γίνει γνωστό το πόρισμα του ΣΔΟΕ.
O κ. Βενιζέλος, πάντως, στην απάνττηση του στην αναφορά του κ. Κεγκέρογλου ανέφερε πως ήδη η ΣΔΟΕ Αττικής διενεργεί προκαταρκτική εξέταση προς διακρίβωση της βασιμότητας ή μη των καταγγελόμενων του κ. Ζωγραφάκη.
Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Βασίλη Κεγκέρογλου, πατώντας >εδώ<


 iefimerida.gr













Απάντηση Βενιζέλου, για την υπόθεση του επιχειρηματία Καρούζου ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.