Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Εισαγγελική παρέμβαση για τα περί λίστας του ΣΔΟΕ με ονόματα βουλευτών


Την παρέμβαση του 
αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νικ. Παντελή προκάλεσαν δημοσιεύματα σχετικά με λίστα ονομάτων βουλευτών που φέρονται να εμφανίζουν περίεργο πλουτισμό.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παντελής έδωσε εντολή στον οικονομικό εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη να ερευνήσει εάν όντως το ΣΔΟΕ έχει στα χέρια του λίστα με τα ονόματα βουλευτών, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η λίστα υπάρχει, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν έχουν διαπραχθεί και από ποιους τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δράση (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) ή οποιοδήποτε άλλο έγκλημα το οποίο σχετίζεται με παράνομο πλουτισμό.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.