Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγάλη η διαφορά στα Συνέδρια των δύο Κομμάτων: Ενθουσιασμός και πάθος σε αυτό των Δημοκρατικών, άτονο των Ρεπουμπλικάνων [Obama -Romney]



Με βάση τα διαγράμματα δημοσκόπος HuffPost και ανάλυση


Romney

191
ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΈΣ ΨΉΦΟΥΣ

Ομπάμα

247
ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΈΣ ΨΉΦΟΥΣ

Πρός Δημοκρατικούς θα πάει η ψήφος της Ομογένειας ΗΠΑ


Από ότι φαίνεται, γιά επανεκλογή του πρόεδρου Ομπάμα και του φιλέλληνα αντιπρόεδρου Τζο Μπάϊντεν, θα ψηφίσουν οι Ελληνοαμερικανοί κατά πλειοψηφία, στις 6 Νοεμβρίου, ειδικά επειδή ο πρόεδρος έδωσε έμφαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, που οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν. Επίσης, ρόλο θα παίξει και η απαξιωτική αναφορά στην Ελλάδα, του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνι, αλλά και άλλων, στο Συνέδριο του Κόμματος στην Τάμπα. Αρνητικό γιά τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων το γεγονός ότι διατηρεί ''παχυλούς'' λογαριασμούς στο εξωτερικό και δεν δίνει στην δημοσιότητα φορολογικές του δηλώσεις.



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.