Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αιματοχυσία φοβάται ο Ψυχάρης και ζητεί να δει προσωπικά τον Τσίπρα!

Ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ προσπαθεί με ιδιαίτερη  επιμονή τις τελευταίες εβδομάδες να συναντηθεί με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑΑλέξη Τσίπρα σε έναπροσωπικό τετ α τετ.
Η αίσθηση που υπάρχει στον ΔΟΛ είναι ότι επίκειται λαική εξέγερση στα όρια της εθνικής τραγωδίας καθώς θα επιχειρηθεί να καταλυθεί βίαια η αντίδραση του κόσμου.
"Σοκ από το πακέτο των 11,5 δις" είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας του ΒΗΜΑτος.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας ζήτησε από το Μαξίμου να αλλάξει πόστο προκαλώντας μίνι ανασχηματισμό στην κυβέρνηση.
Ο Τσίπρας  αρνείται να ενδώσει στο ραντεβού με τον Ψυχάρη καθώς εκτιμά πως ότι είχε να πει με το ΔΟΛ εξαντλήθηκε σε πρόσφατη συνάντησή του με τον Αντώνη Καρακούση.
Ο Τσίπρας δεν λησμονεί πόσο γελοιοποιήθηκαν τόσο ο Καραμανλής-Ντόλυ, όσο και ο ΓΑΠ όταν άρχισαν να έχουν πολλά πολλά με τον Σταύρακα. ....
Μόνο που σ΄αυτή εδώ την συγκυρία ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σταύρος Ψυχάρης έχουν κάτι κοινό: Την πεποίθηση πως η  Ελλάδα δεν απέχει πολύ από ένα πρωτόγνωρο ξέσπασμα βίας και μια αιματοχυσία που δεν θα έχει ομοιά της στην σύγχρονη ιστορία της Ευρώπης.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η Αθήνα θα βάλει φωτιά σε ολόκληρο τον ευρωπαικό Νότο που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται εν βρασμώ ψυχής.
Ο Ψυχάρης πιστεύει ότι δεν νομιμοποιείται η κυβέρνηση που εξελέγει με την υπόσχεση και σημαία την επαναδιαπραγμάτευση να λεηλατήσει 10 δις από μισθούς και συντάξεις συμβάλλοντας έτσι στην αφρικανοποίηση της χώρας που απαιτεί η Τρόικα...
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.