Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: EΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ (Σ 86) ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011

Σχετικά: Ετικέτες 

ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ (Συντ. 69)
του Δημητρίου Αντωνίου, κατ. Χαλκίδος,

ΘΕΜΑ: Κωλλυσιεργεία στην Πρόοδο της Ποινικής Διαδικασίας στην Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία κατά των μελών του Κοινοβουλίου, που εκκρεμεί στην Βουλή από τον Νοέμβριο του 2011.

Κε Πρόεδρε
Την 27-05-2010 κατέθεσα στην Εισαγγελία Χαλκίδος μήνυση κατά των μελών του τότε κοινοβουλίου και των υπουργών του, για διάπραξη Εσχάτης Προδοσίας κατά της χώρας δια συγκεκριμένων όρων του 1ου Μνημονίου και της Δανειακής Σύμβασης με την Τρόικα (τα ίδια διεπράχθησαν και στον 2ο Μνημόνιο και Δανειακή Σύμβαση του 2012 για τα οποία επίκειται η κατάθεση και νέας μήνυσης) και των επακολουθησάντων πολιτικών πράξεων και δράσεων στα πλαίσια τους εγκλήματος αυτού. Η  μήνυσή μου πήρε, λόγω τοπικής αρμοδιότητας, τον ABMIΔ.10/19743/15-10-2010 της Εισαγγελίας Αθηνών. Στην συνέχεια η εισαγγελέας Εφετών Άννα Καλουτά με την αρ.11/03359/04-07-2011 απόφασή της την διαβίβασε στην Βουλή σύμφωνα με το άρθρο 86 Συντ. και του ν.3126/2003 περί ευθύνης υπουργών. Τελικά, ο επιληφθείς αρμόδιος Εισαγγελέας του ΑΠ Αθανάσιος Κατσηρώδης, διαβίβασε την μήνυση στην Βουλή με το αρ. 3089/07-10-2011 διαβιβαστικό του έγγραφο.
 Η μήνυση ανακοινώθηκε στην Βουλή από τον Προεδρεύοντα από την έδρα της βουλής την 24 Νοεμβρίου 2011. Έκτοτε ουδεμία πράξη και πρωτοβουλία έχει αναληφθεί από την Βουλή. για την πρόοδό της  Επειδή η Εσχάτη Προδοσία είναι  Πολιτικό, Διαρκές (684/1975 Ολομέλειας του Αρείου Πάγου) και ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΟ Κακούργημα το οποίο, σύμφωνα με το άρθρο 97 Συντ., δικάζεται «από μικτά ορκωτά δικαστήρια, συγκροτούμενα από τακτικούς δικαστές και ενόρκους, ως ο νόμος ορίζει», οφείλετε να στείλετε, χωρίς καθυστέρηση και μετά από απλή ενημέρωση της Βουλής, την μήνυση αυτή στον Εισαγγελέα της Τακτικής Δικαιοσύνης για την πρόοδο της ποινικής διαδικασίας.  ...
Η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τούδε καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των υπαιτίων βουλευτών-υπουργών, δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο, επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση  νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από τις ξένες δυνάμεις της Τρόικας. Στην περίπτωση αυτή, τα μέλη της νυν Βουλής καθίστανται υπαίτια και Κακουργηματικής Κατάχρησης Εξουσίας, δια της παράβασης των άρθρων 239 παρ.β και 27,  15. ΠΚ. Ταυτόχρονα, η δόλια κωλλυσιεργεία της προόδους της μήνυσης από τα μέλη της νυν Βουλής, συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Πολιτικό Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ). Με την παράλειψή των και την ένοχη αυτή σιωπή των τα μέλη της Βουλής συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης με την Τρόικα (ΠΚ 134), καταδικάζοντάς έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της από τις ξένες δυνάμεις της Τρόικας και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο. Για τους παραπάνω λόγους:

ΖΗΤΩ
1. Την άμεση διαβίβαση της μήνυσης στην Τακτική Δικαιοσύνη, άλλως θα αναγκαστούμε να καταθέσουμε μήνυση κατά των υπαιτίων βουλευτών για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239) και Συνέργεια σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45,46, 134).
2. Την δημόσια έκφραση της γνώμης σας, με την ιδιότητά σας και ως βουλευτού, για τις διαδικασίες που προτίθεσθε έμπρακτα να ενεργήσετε για την πρόοδο της ποινικής διαδικασίας της ποινικής αυτής υπόθεσης που απαράδεκτα και αντεθνικά, εκκρεμεί στην Ελληνική Βουλή.

Παρακαλώ να μου αποσταλεί ηλεκτρονικά ο αριθμός πρωτοκόλλου σας της παρούσας επερώτησής μου

Αθήνα 19-09-2012                  Ο επερωτών, Δημ. Αντωνίου

Που θα με βρείτε: 

Bουλή των Ελεύθερων Ελλήνων στο facebook






www.zoidosia.blogapot.com (το blog μου)


https://www.elpida-politeias.gr (το site μου)


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.