Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία ΕΠΑΜ στην Τράπεζα της Ελλάδος – video & Φωτογραφίες

Με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση και περικύκλωση της Τραπέζης της Ελλάδος, ( δεν είναι της Ελλάδος) το ΕΠΑΜ πέτυχε να ματαιώσει το «Χρηματοοικονομικό Φόρουμ της Θράκης» που θα γινόταν σήμερα εκει.
Το ύπουλο αυτό φόρουμ ήθελε να παρουσιάσει ως μοντέλο ανάπτυξης τις ΕΟΖ ενω στην πραγματικότητα το σχέδιο είναι η απόσπαση της Θράκης απο τον Ελληνικό Εθνοχώρο.
Η Εδουάρδου Λω και η Ομήρου παρέμειναν κλειστές για τα αυτοκίνητα καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας που περικύκλωσε 2- 3 φροές την Τράπεζα φωνάζοντας μαζικά συνθήματα:
Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν:
"Αλήτη προδότη Χατζιδάκη, κάτω τα χέρια από την Θράκη"
"Τράπεζα Ελλάδος κρατική κι όχι των Rothschilds ιδιωτική"
"ΕΟΖ σημαίνει Ελλάδα πουλημένη",

"Ούτε ΔΝΤ ούτε και ΕΕ πάρε την κατάσταση στα χέρια σου λαέ"
"Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το ’73"
"Κουβέλη Βενιζέλο και Σαμαρά κουφάλες, σε τούτη την πλατεία θα στήσουμε κρεμάλες"...
Πλήρες φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ και ΕΔΩ
Οι κινητοποίηση είχε παλμό και δυναμισμό. Μετά την προσυγκέντρωση μπροστά στην παλιά Βουλή, κινήθηκε στη διασταύρωση Σταδίου και Εδουάρδου Λω, όπου και βρίσκεται η Τράπεζα της Ελλάδος.

http://www.epamhellas.gr/
http://www.facebook.com/metopo
Ο Δ. Κυπριώτης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης-διαμαρτυριας την 24η Σεπτεμβρίου 2012 για την προοπτική ανακήρυξης ΕΟΖ στη Θράκη, κάτω από το άγαλμα του Θ. Κολοκοτρώνη, ανακοινώνει την ματαίωση της προγραμματισμένης ημερίδας στην Τράπεζα της Ελλάδος με αντίστοιχο θέμα, οργανωμένης από το "χρηματοοικονομικό φόρουμ της Θράκης".
Στη συνέχεια, ο Δ. Κυπριώτης κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν οργανωμένα στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου 2012, και να καταστήσουν σαφές στους έχοντες την εξουσία πως ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.