Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ανεκδιήγητος πρωθυπουργός και Έλληνας, μόνο κατά 25%, ο ΓΑΠ κατά Κασιδιάρη - «Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες.»

Μανιάτης: «Είστε φασίστες, τάγματα εφόδου» - Χρυσή Αυγή: «Είστε κλέφτες, θα λογοδοτήσετε»

Σε αρένα μετατράπηκαν σήμερα το μεσημέρι η αίθουσα της Ολομέλειας και οι διάδρομοι της Βουλής μετά το πρωτοφανές επεισόδιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και τις απαράδεκτες συμπεριφορές των βουλευτών του κόμματος της άκρας δεξιάς.

Σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής χαρακτηρίζοντας ανεκδιήγητο πρωθυπουργό και Έλληνα μόνο κατά 25%.
Από την επίθεση του δεν γλίτωσε ούτε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος με αφορμή τη χθεσινή εισβολή εργαζομένων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο κ.Κασιδιάρης είπε ότι η χθεσινή εικόνα με τον κ.Κωσταράκο να μιλάει με ντουντούκα είναι ευτελισμός του στρατεύματος και πρόσθεσε ότι σε λίγο θα τον δούμε με μούσια και κοτσίδα.
Όμως ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σχολίασε και το γεγονός ότι συχνά πυκνά ο ΑΓΕΕΘΑ γράφει μηνύματα στο twitter.
«Τι να περιμένεις όμως από έναν αρχηγό που αντί να καταστρώνει σχέδια είναι όλη μέρα στο tablet και γράφει μηνύματα στο twitter». ...

Από τα πυρά του κ. Κασιδιάρη δεν ξέφυγε ούτε ο κ. Δένδιας τον οποίον αποκάλεσε ανεκδιήγητο Υπουργό ΠΡΟΠΟ, προτείνοντας και το απίστευτο «οι εργαζόμενοι αντί για το Υπουργείο Άμυνας θα έπρεπε να εισβάλλουν στη Βουλή», όμως όπως είπε «στη Βουλή δεν μπορούν να μπουν γιατί τη φυλάσσουν 100 διμοιρίες».
Ο κ. Μανιάτης απαντώντας από του βήματος της Βουλής στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής που αποκάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου Ελληνα κατά 25%, είπε:
«Είναι ανάξια σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών και λεκτικών σκουπιδιών. Ο οχετός ύβρεων και οι συμπεριφορές τύπου καρφίτσας και ταγμάτων εφόδου αποτελούν τη δράση της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Και κατέληξε: Η Δημοκρατία θα νικήσει.»
Οι φράσεις αυτές προκάλεσαν τις έξαλλες αντιδράσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που σηκώθηκαν όρθιοι φωνάζοντας εν χορώ:
«Κλέφτες, λωποδύτες. Επί 20 χρόνια κλέβετε την Ελλάδα. Θα λογοδοτήσετε»
Και βγήκαν σύσσωμοι από την αίθουσα για να πάνε στα γραφεία τους συνεχίζοντας να φωνάζουν:
 «Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες.»
Ο δε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, φώναζε:
 «Προκαλώ τον Μανιάτη να πάμε μαζί στην Αργολίδα. Αυτός θα τρώει πορτοκάλια και εγώ χειροκροτήματα. Είναι κλέφτης
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.