Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Συμφέρουσα αγορά έ ; δίνεις 95 εκ. παίρνεις μερικές δεκάδες δις . Εισαγγελέας είπατε ;

Reuters: Αποζημίωση ύψους 3,4 εκατ. ευρώ έλαβε ο Προβόπουλος από την Τράπεζα Πειραιώς όταν έγινε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.


Ο Προβόπουλος ανταπέδωσε : με απόφασή του χάρισε στην Τράπεζα Πειραιώς την Αγροτική Τράπεζα αντι 95 εκ. ευρώ (προσέξτε το κερδοφόρο τμήμα μόνο γιατί το ζημιογόνο δηλ. τις επισφάλειες και τα χρέη τα φόρτωσε σε μας δηλαδή στο δημόσιο) 95 εκ. κάνει μόνο ένα από τα 67 κτίρια που έχει η ΑΤΕ. όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Εκτός από τα 67 κτιρια η πειραιώς θα πάρει 20 δις υποθήκες ακινήτων που έχει στη κατοχή της η ΑΤΕ ( εδώ θα κλάψει κοσμάκης ) , και άλλα 10 δις περίπου μέσω της επανακεφαλαιοποίησης ( εμείς θα τα χρεωθούμε και αυτά πάνε στο δημόσιο χρέος)

Συμφέρουσα αγορά έ ; δίνεις 95 εκ. παίρνεις μερικές
δεκάδες δις . Εισαγγελέας είπατε ;

Σχόλιο αναγνώστη: ΙΩΝΑΘΑΝ ή κατά κόσμον Τάσος14 Οκτωβρίου 2012 1:19 π.μ.
φώτο από greki-gr


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.